Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2022 7:41
Čas čtení 0:41
Jakub Paulík

Wrath of the Lich King dorazí už v roce 2022. Hráči World of Warcraft se budou moci vrátit k populárnímu datadisku

Wrath of the Lich King dorazí už v roce 2022. Hráči World of Warcraft se budou moci vrátit k populárnímu datadisku
Zdroj: Blizzard
NEWS WORLD OF WARCRAFT
Uložit Uložené

Přesné datum premiéry ale zatím neznáme.

World of Warcraft Classic se po The Burning Crusade dostane také jedné z nejoblíbenějších expanzí Wrath of the Lich King. Tvůrci slavné MMORPG hry potvrdili, že spuštění WotLK plánují na rok 2022. Na hráčských fórech se v souvislosti s vydáním staré expanze skloňuje nejčastěji léto až podzim letošního roku. Informuje o tom Polygon.

Společnost Blizzard Entertainment však přesné datum oficiálně zatím nepotvrdila. Svět WoW se příchodem známého datadisku rozšíří o kontinent Northrend, kde bude na hráče čekat hlavní bos Lich King, pod jehož maskou se skrývá princ Arthas, jedna z nejpopulárnějších postav v celém Warcraft světě.

Maximální level se posune na hranici 80 a hráči si budou moci nově vytvořit dvojici talentových stromů, což se hodí zejména do dungeonů a raidů, ale také do battlegroundů a arén. Ke starým povoláním také přibude Death Knight, při kterém se budou talenty rozdělovat na Blood, Frost a Unholy. Dá se předpokládat, že Wrath of the Lich King k World of Warcraft z celého světa přitáhne spoustu hráčů, které už nové datadisky nebaví, ale rádi vsadí na ověřenou nostalgii.

Domů
Sdílet
Diskuse