Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2022 13:03
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

Na letišti v Praze zasahují policisté. Anonym nahlásil bombu na palubě letadla z Varšavy

Na letišti v Praze zasahují policisté. Anonym nahlásil bombu na palubě letadla z Varšavy
Zdroj: TASR/EPA/Filip Singer
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Policisté včetně složek IZS zasahují na Mezinárodním letišti Václava Havla v Praze, kde se podle anonyma v jednom z letadel mířících do Varšavy nachází výbušnina. Letadlo kontrolují pyrotechnici.

Policisté spolu se složkami IZS zasahují na Mezinárodním letišti Václava Havla v Praze. Podle anonymní vyhrůžky by se měla v letadle mířícím z Varšavy do Prahy nacházet výbušnina. Pasažéři proto museli být evakuováni a letadlo včetně všech zavazadel nyní prohledávají pyrotechnici, píše Policie ČR na Twitteru.

Doporučeno
V Česku s koronavirem zemřelo už více než 40 tisíc lidí V Česku s koronavirem zemřelo už více než 40 tisíc lidí 20. dubna 2022 11:50

Policisté na pražském letišti, spolu se složkami IZS, provádí opatření v souvislosti s anonymní výhrůžkou o uložení výbušného systému na palubě letadla z Varšavy,“ píše Policie ČR s tím, že všichni pasažéři museli být evakuováni a letadlo včetně zavazadel v současné chvíli kontrolují pyrotechnici. 

Policisté také dodali, že provoz letiště Václava Havla není nijak přerušen ani omezen a cestujícím nehrozí žádné nebezpečí. „Provoz na letišti není přerušen ani omezen, cestujících se opatření nijak nedotýká, žádné nebezpečí nikomu nehrozí,“ dodává Policie ČR.

Doporučeno
Fotogalerie: Takto se staví nová linka metra D Fotogalerie: Takto se staví nová linka metra D 20. dubna 2022 14:32

Je tomu jen týden, co na pražském letišti zasahovali policisté na Terminálu 2, kde se popálil britský občan. Později se ukázalo, že neodborně manipuloval se zábavní pyrotechnikou.

Domů
Sdílet
Diskuse