Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2022 10:17
Čas čtení 1:00
Barbora Volfová

Na pražském letišti se popálil Brit. Podle policie šlo o neodbornou manipulaci se zábavní pyrotechnikou

Na pražském letišti se popálil Brit. Podle policie šlo o neodbornou manipulaci se zábavní pyrotechnikou
Zdroj: TASR/EPA/Filip Singer
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Na letišti je dočasně omezený provoz části hal a příjezd na letiště. Provoz letadel a odbavení zůstává bez omezení.

Podle Policie ČR došlo kolem deváté hodiny v Terminálu 2 k zahoření a popálení neznámým předmětem u britského občana. Na místě zasahují hasiči a pyrotechnici. 

Policie z důvodu bezpečnosti evakuovala spojovací chodba mezi Terminálem 1 a 2. Na místě zasahují hasiči. Pyrotechnici nyní řeší příčiny vzplanutí. Nejspíše se jednalo o neodbornou manipulaci se zábavní pyrotechnikou, informuje PČR.

„Kolem 9 hodiny došlo ve veřejné části Terminálu 2 k zahoření a popálení dosud nezjištěným předmětem u občana Velké Británie. V tuto chvíli jsou na místě všechny složky IZS a jsou prováděny prvotní úkony,“ informuje na twitteru Policie ČR.

K situaci se také vyjádřilo Letiště Praha. 

„Na letišti je řešeno podezřelé zavazadlo. Na místě policie, pyrotechnik. Je dočasně omezený příjezd na letiště a omezený provoz části hal, provoz letadel a odbavení bez omezení,píše Letiště Praha na svém twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse