Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Článek vznikl ve spolupráci se společností L'Oréal.
11. července 2021 17:19
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Co znamená PMS, crush nebo maskara? Zeptali jsme se lidí v Praze (Anketa)

Co znamená PMS, crush nebo maskara? Zeptali jsme se lidí v Praze (Anketa)
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Máme pro tebe novou anketu.

Náš tým se opět vydal s kamerou a mikrofonem do pražských ulic a výsledkem je nová anketa. Ta tentokrát vznikla ve spolupráci s kosmetickou značkou L'Oréal a vyzpovídané respondenty jsme otestovali v jejich znalosti nejrůznějších pojmů, třeba i právě z oblasti kosmetiky.

Ptala se naše moderátorka Kateř a jak si kolemjdoucí vedli, se dozvíš v přiloženém videu.

A na co jsme se vlastně ptali? Respondenti měli za úkol říct nám, co znamená například crush, PMS, maskara a podobně. Pokud ale někdo nevěděl, neodcházel s prázdnou. Kromě vysvětlení toho, co to maskara znamená, jsme totiž rozdávali kosmetiku od L'Oréal včetně voděodolné objemové řasenky Colossal 36H. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Ředitel Prague Pride Tom Bílý: Většina LGBT+ lidí se outuje v průběhu celého života. Není to jednorázová záležitost (Rozhovor) Ředitel Prague Pride Tom Bílý: Většina LGBT+ lidí se outuje v průběhu celého života. Není to jednorázová záležitost (Rozhovor) 10. července 2021 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse