Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2021 14:41
Čas čtení 2:41
Dominik Vetrák

6 nejočekávanějších kinopremiér v srpnu. Uvidíme komiksovku, horor, animáky, komedie i drama

6 nejočekávanějších kinopremiér v srpnu. Uvidíme komiksovku, horor, animáky, komedie i drama
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

To nejzajímavější, co v srpnu můžeš vidět v kinech.

Po masivních červencových premiérách, ze kterých sis opravdu mohl vybírat, ať už jsi fanouškem jakéhokoliv žánru, přijde v srpnu trochu odpočinek. Premiéru má o něco méně filmů a většinou jde o animáky pro děti či nevýrazné horory. Potěší však fanoušky nezávislých a evropských filmů, ale i blockbusterů.

Doporučeno
Toto je 10 nejsledovanějších filmů od Netflixu. Většinou jde o průměrné či podprůměrné akční nesmysly Toto je 10 nejsledovanějších filmů od Netflixu. Většinou jde o průměrné či podprůměrné akční nesmysly 22. července 2021 12:59

Suicide Squad – 5. 8. 

Režisér Strážců galaxie chtěl natočit novou verzi Suicide Squad. Půjčil si několik postav z předešlého filmu (Harley Quinn, Boomerang...) a přidal obrovské množství nových včetně King Sharka nebo Bloodsporta. Těší nás zejména to, že ve filmu si zahráli i Idris Elba, John Cena, Sylvester Stallone, Nathan Fillion a mnozí další.

Pokud jsi původní film neviděl, tak věz, že je o skupině zločinců, kterým vládní představitelka Amanda Waller (Viola Davis) namontuje do hlav explodující čipy. Pokud ji neposlechnou, vybuchnou jim hlavy. Jejich úloha však nikdy není snadná a vždy při ní někteří členové týmu zemřou. V nové verzi budou mimo jiné bojovat i s obrovskou zmutovanou chobotnicí.

 

Don’t Breathe 2 – 12. 8. 

Jednička se nám velice líbila. Byla originální, super natočená a poskytla i nejedno dějové překvapení. Na jejím konci se nevidomý veterán dostal do velkých problémů, ale podařilo se mu přežít. Poslední minuty avizovaly, že se bude chtít pomstít. Dvojka se však vydala zcela jiným směrem. Uběhlo několik let a Norman (Stephen Lang) žije v odlehlém domě, kde se stará o malé děvče (Madelyn Grace) a ochraňuje ho.

Postaví se proti němu skupina dobře vyzbrojených zločinců. My v první řadě doufáme, že nepůjde o přehnaně akční film a že tvůrcům se podaří zreplikovat skvělou atmosféru a napětí jedničky, které hororově-trilerový nádech svědčil mnohem více než akce. Režie pokračování se ujal Rodo Sayagues, který psal scénář k jedničce a na scénáři k dvojce pracoval společně s Fedem Alvarezem, režisérem první části.

Free Guy – 12. 8. 

Blockbusterová komedie nedávno dostala první reakce a zdá se, že většina novinářů si snímek pochvaluje, takže nás možná čeká velmi příjemné překvapení. Film by mohl zaujmout všechny fanoušky Grand Theft Auto, Ready Player One a videoherních adaptací celkově.

Ryan Reynolds ztvárňuje osamělého bankéře jménem Guy, který zjistí, že ve skutečnosti je vedlejší postavou ve videohře Free City. Rozhodne se, že jeho činy budou mít od nynějška skutečný význam a nebude jen zbytečnou loutkou v rukou hráčů.


Pokazí tím však hru, čímž naštve její tvůrce a majitele (Taika Waititi). Guy se stihne i zamilovat do skutečné hráčky z reálného světa a vyburcuje k revoluci celé Free City plné počítačem vytvořených postav i reálných hráčů.

Domů
Sdílet
Diskuse