Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. července 2021 11:03
Čas čtení 0:33
Viktor Kniš

Billie Eilish vydala druhé sólové album, je upřímnější a pozitivnější než debut

Billie Eilish vydala druhé sólové album, je upřímnější a pozitivnější než debut
Zdroj: REFRESHER/Filip Poreba
HUDBA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Happier Than Ever je po dlouhém čekání oficiálně venku. Album je upřímnější a pozitivnější ve srovnání s hvězdným debutem.

Billie Eilish splnila slib a vydala druhé sólové album, na kterém pracovala během posledních dvou let. Skoro polovinu skladeb stihla publikovat už dříve, zároveň jsme se dočkali i několika videoklipů. Ve srovnání s předchozí tvorbou jde o sérii pozitivnějších skladeb, které jsou zároveň osobní výpovědí mladé zpěvačky.

Doporučeno
Podívali se do očí smrti, bojovali se závislostí a byli kousek od rozpadu, dnes jsou milionáři. Toto je šílený příběh Metallicy Podívali se do očí smrti, bojovali se závislostí a byli kousek od rozpadu, dnes jsou milionáři. Toto je šílený příběh Metallicy 27. července 2021 14:30

Albem se bude opět ucházet o mnohé rekordy, které překonal už debut When We All Fall Asleep Where Do We Go. Zároveň se očekává nominace ve všech prestižních soutěžích od Grammy až po MTV Music Awards.

Mladá zpěvačka zároveň v posledních měsících změnila image a přidala na kontroverzi. V kontextu svých starších vyjádření však jen plní závazky, které avizovala.

Album se 16 skladbami nahrála bez hostů. Billie Eilish k němu za pár dní vydá i oficiální koncertní film s premiérou na streamovací platformě Disney+. Zatím si všechny skladby můžeš poslechnout na Spotify nebo Apple Music.

Domů
Sdílet
Diskuse