Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Sazka.
3. srpna 2021 17:34
Čas čtení 1:33
Sponzorovaný obsah

Jak by si 100 tisíc měsíčně užívali Pazderková nebo Kašpárek? Díky Extra Rentě si můžeš splnit své sny

Jak by si 100 tisíc měsíčně užívali Pazderková nebo Kašpárek? Díky Extra Rentě si můžeš splnit své sny
Zdroj: Sazka
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známé osobnosti prozradily, jak by naložily s pohádkovou výhrou

Projet slavnou Route 66, zaplavat si s delfíny nebo velrybami, zúčastnit se Fashion Weeku v Miláně, relaxovat na pláži nebo ochutnat sushi přímo v Japonsku. I takové sny si možná splníš, pokud si vsadíš loterii Extra Renta a na tiketu budeš mít tu správnou kombinaci čísel. A když se ti podaří získat hlavní výhru, budeš s rentou 100 tisíc korun měsíčně moct dělat jen to, co tě baví. Starost o peníze bude tím posledním, co tě bude trápit.

A jak by s výhrou naložily známé české osobnosti? Zeptali jsme se jich a tady jsou odpovědi.

Sazka
Zdroj: Sazka

Kašpárek by cestoval, Pazderková sportovala 

„Kdybych vyhrál Extra Rentu, tak bych cestoval ještě víc než teď, a to hlavně za dobrým jídlem,“ prozradil své sny známý šéfkuchař Radek Kašpárek, který je jako jeden z hrstky Čechů majitelem restaurace s michellinskou hvězdou. Ve svých cestovatelských snech prý projíždí slavnou motorkářskou Route 66 v USA nebo si zajede na sushi do Japonska. Rád by si ale také skočil s padákem nebo by se potápěl mezi korály. 

Extra Renta už má prvního výherce hlavní ceny 

Přesně takový život možná právě teď žije i výherce, který hlavní výhru v Extra Rentě trefil na začátku března. Za tiket zaplatil jen stovku a čísla za sebe nechal vybrat terminál. Díky kombinaci 12, 13, 17, 21, 23, 25 a 29 v prvním sloupečku je z něj nyní rentiér. 

Co všechno můžeš podniknout, když hlavní cenu Extra Renty vyhraješ, ti ukáže Kalendář zážitků Extra Renty, kde můžeš také soutěžit o zajímavé ceny. Dozvíš se ale i, jak by s rentou naložily známé další osobnosti jako herečka Iva Pazderková, šéfkuchař Radek Kašpárek, cestovatel Kryštof Paleta i Matěj Dvořák z populárního pořadu Ukaž káru. 

Inspiruj se zážitky slavných osobností 

Oblíbená herečka, zpěvačka a moderátorka Iva Pazderková před časem naprosto propadla sportu - pravidelně běhá a posiluje. Kdyby vyhrála 100 tisíc měsíčně na 20 let, sportování by věnovala ještě víc času. Také by se chtěla saunovat ve Finsku, dobýt vrchol sopky či se potkat s tučňáky. 

Plný tiket jen za 100 korun 

Co je kromě fantastické hlavní výhry loterii Extra Renta skvělé? Oproti jiným číselným hrám nečekáš, až se jackpot poté, co ho někdo vybere, vyšplhá na nějakou ucházející částku. O měsíční rentu 100 000 Kč na 20 let se totiž hraje každé pondělí! 

Už máš svoji vstupenku do dalšího slosování? Klikni si pro ni na tento odkaz a už brzy to můžeš být právě ty, kdo si své sny začne plnit.
https://bit.ly/3t4gREF 

Zpět
Sdílet
Diskuse