Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2021 13:22
Čas čtení 1:36
Vojtěch Vanda

„LGBT jsou slepá vývojová větev. Dlouho tu nebudou,“ napsal lékař Pollert. Snesla se na něj vlna kritiky

„LGBT jsou slepá vývojová větev. Dlouho tu nebudou,“ napsal lékař Pollert. Snesla se na něj vlna kritiky
Zdroj: Pexels/Brett Sayles
NEWS LGBTQ+ LIDÉ
Uložit Uložené

Lukáš Pollert, bývalý vodní slalomář a nyní lékař, svým vyjádřením pobouřil internet. Odsoudil jej Miroslav Kalousek (TOP 09), Dominik Hašek nebo Pavel Novotný (ODS).

Stříbrný medailista z LOH v Atlantě a nyní anesteziolog Lukáš Pollert pobouřil svým výrokem o LGBT komunitě na Twitteru nejednoho jeho uživatele. Uvedl, že se jedná o „slepou vývojovou větev“, a z toho důvodu se jich lidé nemají bát a být na ně milosrdní, protože tu „dlouho nebudou“. 

Na jeho tweet reagovala spousta lidí včetně osobností jako Miroslav Kalousek (TOP 09), Pavel Notovný (ODS) nebo Dominik Hašek, kteří jeho názor odsoudili. 

Doporučeno
Časopis Reflex vytvořil „test“ k Prague Pride. „Chodící mindráček bílého heterosexuála,“ myslí si Twitter Časopis Reflex vytvořil „test“ k Prague Pride. „Chodící mindráček bílého heterosexuála,“ myslí si Twitter 6. srpna 2021 11:06
Domů
Sdílet
Diskuse