Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Článek vznikl ve spolupráci se společností adidas.
8. srpna 2021 17:36
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

VIDEO: V Praze jsme zjišťovali, jaké tenisky lidé nosí a kolik za ně utratili (Anketa)

VIDEO: V Praze jsme zjišťovali, jaké tenisky lidé nosí a kolik za ně utratili (Anketa)
Zdroj: REFRESHER
REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si naši novou anketu.

Vítej u naší nové ankety. Tentokrát se náš tým v čele s moderátorkou Anet vydal do pražských ulic, kde jsme zjišťovali, v jakých botách lidé chodí a kolik peněz jsou ochotni za ně utratit. Pokud se ti bude video líbit a zajímají tě třeba i další ankety, budeme rádi, pokud nám dáš lajk a odběr na našem youtubovém kanále.

Dnešní anketa zaměřená na tenisky vznikla ve spolupráci se značkou adidas, která vydala novinku s názvem Forum. Ta vychází ze siluety z 80. let a kořeny má na basketbalovém hřišti. Dnes je však model symbolem trendy street wearu.

A v jakých botách jsme přistihli kolemjdoucí lidi na ulici? Někteří vsázejí na osvědčené modely právě od adidasu, jiní preferují konkurenční Nike a v neposlední řadě jsme viděli i stylové Martensky. Více už se ale dozvíš v samotném videu výše. Do komentářů nám pak nezapomeň napsat, jaké boty nosíš ty. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
„Ublížit skupině znamená vzít svobodu všem.“ Prahou prošel pochod za rovnost všech queer osob (Reportáž) „Ublížit skupině znamená vzít svobodu všem.“ Prahou prošel pochod za rovnost všech queer osob (Reportáž) 8. srpna 2021 9:45
Domů
Sdílet
Diskuse