Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. srpna 2021 16:03
Čas čtení 4:55
Tereza Šnajdrová

Festival ve Varech ocení násilníka, který bil svoji ženu. Johnny Depp podle soudu exmanželku napadl nejméně 12x

Festival ve Varech ocení násilníka, který bil svoji ženu. Johnny Depp podle soudu exmanželku napadl nejméně 12x
Zdroj: John Phillips/UK Press via Getty Images
NEWS JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Představitel Jacka Sparrova z Pirátů z Karibiku fyzicky napadl svojí exmanželku Amber Heard.

Karlovarský filmový festival se uskuteční na konci sprna a jen před pár dny oznámil, že hlavní hvězdou, která Česko navštíví, bude hollywoodský herec Johnny Depp. Místo nadšených reakcí se ale pořadatelům festivalu dostalo kritiky, neboť mnozí Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku nechtějí podporovat a v Česku hostit, natož mu předávat ocenění.

Johnny Depp totiž během manželství svoji exmanželku Amber Heard fyzicky napadal, za což hvězdného herce odsoudil i soud, ale jak se zdá, každá mince má dvě strany. 

Doporučeno
„Pozvali jste násilníka.“ Karlovarský filmový festival pod palbou kritiky kvůli Johnnymu Deppovi „Pozvali jste násilníka.“ Karlovarský filmový festival pod palbou kritiky kvůli Johnnymu Deppovi 12. srpna 2021 11:30

Na první pohled idylka

Mezi Johnnym Deppem a Amber Heard měla jiskra přeskočit už v roce 2011, kdy spolu natáčeli snímek Rumový deník. O 22 let mladší herečka si však vztahem s hollywoodskou hvězdou nebyla jistá, a protože se hrdě hlásí k LGBT+ komunitě, před filmovým pirátem upřednostnila havajskou umělkyni Tasyau van Ree, s níž pak několik měsíců randila. 

Johnny Depp se však nevzdával, opustil svoji tehdejší manželku Vanessu Paradise a jen po pár měsících blonďatou krásku přeci jen uhnal. Dvojice se spolu začala ukazovat na veřejnosti, nechyběl jí úsměv, zamilované pohledy a svůj vztah se rozhodla stvrdit i svazkem manželským, k němuž došlo v únoru 2015.

První zprávy o tom, že ve vztahu mezi Deppem a Heard není něco v pořádku, začaly na světlo světa vyplouvat v roce 2016. To otřáslo takřka celým světem, neboť mladá herečka uvedla, že ji Depp slovně napadal a bil, a to především ve chvíli, kdy byl pod vlivem alkoholu a drog. Tehdy se populárního herce zastala i jeho bývalá žena Vanessa Paradise. 

Johnny je citlivý člověk. Jsem přesvědčená o tom, že tato nepravdivá tvrzení mají za cíl pouze poškodit jeho jméno. Za celé roky jsem nezažila z jeho strany žádné agresivní chování,“ řekla médiím.

Doporučeno
Johnny Depp vystoupil v reklamě pro Dior. Dostal šanci i po odsouzení za domácí násilí Johnny Depp vystoupil v reklamě pro Dior. Dostal šanci i po odsouzení za domácí násilí 27. července 2021 8:03
Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
jen za 12525
a čti vše bez omezení
Koupit předplatné
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 101891 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse