Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2020 20:01
Čas čtení 1:22
Tímea Krauszová

Johnny Depp prohrál spor s britským bulvárem: Podle nejvyššího soudu byly články pravdivé, Depp mlátil svou ženu

NEWS
Uložit Uložené

Jeho bývalá manželka Amber Heard vypovídala i u soudu, kde potvrdila, že jí herec opakovaně vyhrožoval smrtí.

Hollywoodský herec Johnny Depp se soudil s mediálním domem News Group Newspaper, pod který patří i britský list The Sun. Ten v roce 2018 publikoval článek, ve kterém Deppa označil za násilníka.

Depp mediální skupinu zažaloval za urážku na cti a záležitost dohnal až na britský nejvyšší soud, který dnes vynesl verdikt: herec je skutečný násilník, nešlo o žádnou urážku, píše CNN.

Doporučeno
Prostředí politiky pro mě nebylo úplně kultivující. Atmosféra společnosti se od jarního období výrazně posunula, říká Vojtěch Prostředí politiky pro mě nebylo úplně kultivující. Atmosféra společnosti se od jarního období výrazně posunula, říká Vojtěch 1. listopadu 2020 8:45

Byl prý násilník, jeho bývalá žena se často bála o vlastní život

Soud se na základě výpovědí obou stran a svědků, různých fotografií, audio nahrávek a dokonce SMS zpráv z hercova mobilu rozhodl dát za pravdu novinářům. Depp podle rozsudku „bil svou ženu Amber Heard, způsobil jí podstatnou újmu a v některých případech dokonce způsobil, že se bála o svůj vlastní život,“ cituje rozhodnutí CNN.

Zpět
Sdílet
Diskuse