Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek vznikl ve spolupráci se společností Lolipop 
16. října 2021 10:30
Čas čtení 3:50
Sponzorovaný obsah

Proč vyzkoušet sexuální pomůcky? Přečti si 10 důvodů, jak si s jejich pomocí zlepšíš sexuální život

Proč vyzkoušet sexuální pomůcky? Přečti si 10 důvodů, jak si s jejich pomocí zlepšíš sexuální život
Zdroj: Unsplash/We-Vibe WOW Tech/k volnému užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Sestavili jsme pro tebe 10 důvodů, proč si vztah ozvláštnit erotickými hračkami.

Kvalitní sex zlepšuje spánek, pomáhá k dlouhodobé duševní pohodě, i k tomu, abychom se cítili sebevědomější. Přitom se v dlouhodobém vztahu může rychle změnit v jakousi manželskou povinnost a z jiskrného neznáma se stane šedý stereotyp. Existuje přitom několik způsobů, jak si sex pravidelně osvěžit a jiskry, které na začátku objevování těla partnerů a partnerek oživovaly tmu, rozdmýchat v neuhasínající plamen lásky. 

Základem všeho je komunikace ve vztahu, která je klíčem k dlouhodobému štěstí i v ostatních oblastech vztahu, avšak skvělou cestou mohou být i různé erotické pomůcky. Jsou s námi již od nepaměti. Například první umělý penis vznikl již v dobách starověkého Říma. 

Lolipop
Zdroj: System JO

O historii si ale povíme někdy jindy. Dnes si ukážeme, proč se vyplatí po erotických hračkách sáhnout, ať už jsi v páru, nebo single. Společně s obchodem Lolipop jsme sestavili 10 důvodů, proč erotické pomůcky zlepšují (sexuální) život.

Podívat se do obchodu

1. Kvalitní sex vede ke kvalitnímu vztahu

Řekněme si to narovinu. Když není sex dobrý, vztah na tom může často ztroskotat. Právě erotické pomůcky mohou zlepšit jeho kvalitu. Pomoci mohou různé vibrační kroužky na penis a vibrátory, díky kterým žena například snadněji dosáhne orgasmu

Lolipop
Zdroj: Lolipop.cz

2. Pomoc při disfunkcích

Ať už se bavíme o problémech s dosažením erekce, jejím častým opadáváním nebo i předčasné ejakulaci. I zde mohou pomoci sexuální pomůcky, které neslouží jen ke zlepšení sexu samy o sobě. K lepšímu výkonu mohou sloužit gely a krémy, které pomohou penis znecitlivět a tím oddálit orgasmus, tak i přípravky, které zlepší jeho prokrvení. To pak zlepšuje nástup i udržení erekce.

Lolipop
Zdroj: Cobeco

3. Když partner není doma

I přes to, že se na masturbaci často hledí skrz prsty, jedná se o velmi účinný nástroj k tomu, abychom poznali své tělo, což znovu vede nejen k lepšímu sexu, ale i k lepšímu vnímání svého života. Poznání těla a duše pokládá základy šťastného života.

Erotické pomůcky nám mohou lépe pomoci zjistit, co se nám líbí, co se nám nelíbí, nebo jak reagujeme na určité stimuly. Masturbačních pomůcek pro ženy i pro muže je bezpočet a záleží jen na tvém vkusu a na tom, jak se rozhodneš sám sebe prozkoumat. 

4. Ukojení fantazií a tužeb

Představy a touhy máme snad každý a erotické pomůcky mohou pomoci tato zákoutí našich hlav lépe prozkoumat. I to pomůže posílit tvůj sexuální vztah s partnerem, protože na prvního člověka, který tě připoutal k posteli se nezapomíná.

Lolipop
Zdroj: Lolipop.cz

Zkoumání představ je právě to, co ti pomůže prozkoumat jejich hranice a stejně jako výše zmíněná masturbace, představuje cestu k lepšímu sebepřijetí a poznání vlastního těla. 

5. Konec stereotypu

Když máš pocit, že tvůj sex už není to, co býval dřív, dost často bývá na vině stereotyp. I proti němu lze ale poměrně snadno bojovat. Sáhnout můžeš po nejdivočejších hračkách, ale zahnat ho může prostě jen to, že se sexem začneš jinak. A co jiného může změnit všední začátek lépe než vyzkoušet si tzv. roleplay. Tady se ve fantazii meze nekladou. Zhmotnit ji ti pak pomůže třeba sexy prádlo nebo erotické kostýmy.

Lolipop
Zdroj: Obesive

6. Zmírnění stresu a kvalitní spánek

Jak jsme říkali již na začátku, dobrý sex znamená lepší spánek a lepší spánek je jedním z nejdůležitějších bojovníků proti stresu vůbec. To, že sex a masturbace spánek zlepšuje, není žádným tajemstvím, klíčové ale bývá dosáhnout intenzivního orgasmu.

sex
Zdroj: Unsplash/Becca Tapert/volně k užití

Pokud máš konkrétně s tímto problém, různé erotické pomůcky ti ho dokáží vyvolat, nebo minimálně tě k němu dostat rychleji. Při jeho dosažení se pak do mozku vyplaví hormony oxytocin a serotonin, díky kterým se budeš na svět kolem sebe dívat přes růžové brýle.

7. Vyšší sebevědomí

Jak může používání erotických hraček zvýšit sebevědomí? Odpověď je poměrně snadná a schovává se ve dvou rovinách, o kterých jsme již mluvili výše.

První z nich je právě poznání svého těla a hranic svých ukojených i neukojených tužeb, které ti pomůcky pomohou lépe prozkoumat. Když je navíc budeš znát, snadněji se ti o nich s partnerem bude komunikovat.

Sex
Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris

Druhou rovinou je pak zlepšení sexuální výkonnosti. Když budeš po nepovedeném sexu upadat do splínů, že svému partnerovi nestačíš, tvoje sebevědomí půjde dolů. Ať už sáhneš po samotných prostředcích pro její zvýšení, nebo si pomůžeš hračkami a svůj sex jimi ozvláštníš, tvůj partner bude v posteli šťastnější, a ty se na sebe budeš koukat lépe.

8. Objevení nových pozic

Nové pozice pomohou lépe začít sex a zamezují stereotypu, který může vzniknout i z toho, že při sexu opakujeme dvě polohy pořád a pořád dokola. Erotické pomůcky, jako jsou vibrační kroužky, tě donutí vyzkoušet si pozice nové, protože v tobě probudí zvědavost po tom, kam až jejich síla sahá. Může se ti tak stát, že dokonce najdeš ještě víc pozic, než je ve slavné Kámasútře. A že 64 je poměrně velké číslo.

Sex
Zdroj: Pixabay/stokpic/volně k užití

9. Když není dost času

Erotické pomůcky neznamenají jenom vibrátory, umělé penisy nebo vaginy. Jednou z nejběžnějších je i lubrikační gel, který by měl do svého sexuálního života zařadit naprosto každý. 

Lolipop
Zdroj: Lolipop.cz

Narozdíl od slin funguje podstatně delší dobu a může pomoci, pokud jste s partnerem zrovna v časovém presu a nemáte čas se zabývat předehrou. Stačí jen sáhnout do šuplíku a můžete jít na věc. 

10. Poznáš svého partnera

Někdy je hezké se prostě jen dívat. Vzájemná masturbace ti může pomoci nahlédnout do tajů tužeb tvého partnera. Vzájemné sledování se při masturbaci ti ukáže, co se partnerovi líbí a jak by chtěl, aby probíhal i váš sex.

Když do pozorování zařadíš také erotické pomůcky, ze svých fantazií a ze svého těla ti pak ukáže ještě víc.

Sex
Zdroj: Pixabay/StockSnap/na voľné použitie

Pokud teď váháš, po jaké hračce sáhnout a od kterého z výše uvedených bodů začít svůj sexuální život zlepšovat, naprosto tě chápeme. Lépe se rozhodnout nebo zjistit, jaká pomůcka se ti bude hodit nejlépe ti ukáže internetový obchod Lolipop, kde zjistíš, jak odstartovat svou osobní sexuální revoluci. My ti jen můžeme popřát štěstí a co nejvíc kvalitně probdělých nocí.

Prozkoumat pomůcky
Domů
Sdílet
Diskuse