Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Článek je sponzorovaný obsah společnosti Zalando.
17. září 2021 14:00
Čas čtení 3:04
Sponzorovaný obsah

Zalando na podzim obléklo Leoše Mareše, Davida Kollera i Honzu Cinu. Inspiruj se jejich outfity a ovládni letošní podzim

Zalando na podzim obléklo Leoše Mareše, Davida Kollera i Honzu Cinu. Inspiruj se jejich outfity a ovládni letošní podzim
Zdroj: Zalando
MÓDA
Uložit Uložené

Nová kampaň Zalanda se zaměřuje na mužskou módu a styl.

Pro vás, pro něj, pro všechny. Nová kampaň Zalanda přichází s inspirativními outfity, které jako muž oceníš v každé situaci. Nezáleží na tom, zda se zrovna chystáš na koncert, výlet, rande nebo jen pro oběd. Pokud váháš, po čem sáhnout, inspirovat tě mohou známé české osobnosti, které se na Zalandu oblékly. Pojďme se dnes společně podívat na to, po jakých kouscích sáhli Leoš Mareš, David Koller nebo Honza Cina.

Ležérní elegance, která je Leošovi vlastní

Pokud se v České republice umí někdo oblékat, je to bezpochyby nejznámější moderátor Leoš Mareš, kterého asi není třeba dlouho představovat. Na Zalandu si Leoš sestavil outfit pro něj typicky elegantní, ale zároveň pohodlný a naprosto ideální na výlety, které tě během babího léta čekají.

Jednoduchá kombinace odstínů modré a hnědé funguje naprosto dokonale pro teplé i chladné podtóny kůže. Abys pozdní léto a raný podzim prošel s noblesou, nech džíny ve skříni a zkus je stejně jako Leoš nahradit pohodlnými béžovými chinos, které se perfektně hodí ke košili i tričku.

Stejně tak můžeš ještě na chvíli na věšáku nechat těžké bundy, zahřeje tě košile s krátkým rukávem, která v kombinaci se stejně barevným tričkem tvoří uvolněný, ale přitom upravený a elegantní dojem. Svislé proužky navíc zeštíhlí a jejich odstín hnědě hezký ladí s kalhotami.

Zalando
Zdroj: Zalando

Věděl jsi, že předloktí je jednou z nejatraktivnějších částí mužského těla? V krátkém rukávu ho vystavíš a ještě ho podtrhneš, pokud sáhneš po elegantních hodinkách, které k mužům neodmyslitelně patří.

A pokud se ještě necítíš na polobotky a uzavřené tenisky, sáhni po kožených pantoflích, které outfit hezky doplní a zároveň nechají tvé nohy dýchat. Nakupuj na místech, která máš rád a ukaž svůj styl světu.

Zalando
Zdroj: Zalando
Vybírej podle Leoše Mareše

Na koncertě i v baru sviť jako oheň v Davidu Kollerovi

David Koller, zpěvák kapely Lucie, má kromě nekonečného hudebního talentu i nevyčerpatelné charisma. Inspiruj se jeho outfitem z elegantních a ověřených kousků, s nimiž vedle nešlápneš. 

Pokud jsi fanoušek klasiky v podobě jednobarevné košile, společenských kalhot a naleštěných polobotek, Davidova volba bude i pro tebe tou správnou. Styl je vždy dva kroky před módou a můžeš si být jistý, že kamkoliv vejdeš oděn v klasice, budeš král. 

Zalando
Zdroj: Zalando

David to moc dobře ví, a proto při výběru outfitu sáhl po světle modré košili, která podtrhuje jeho mladickou jiskru v modrých očích, a po společenských kalhotách, které jsou jak elegantní, tak i pohodlné. U těchto kousků si dávej velký pozor na výběr správné velikosti, dobře padnoucí oblečení je základ k tomu, abys nejen dobře vypadal, ale hlavně se i dobře cítil.

Nic ale nenahradí čisté polobotky, které tvůj outfit posunou na zcela novou úroveň, jen co do nich vklouzneš. David sáhl po černé variantě, která se k modré skvěle hodí. Mysli ale na to, že boty musí primárně ladit hlavně k opasku.

Vybírej podle Davida Kollera

Rozehraj to se vzory a barvami jako Honza Cina

Honzovi Cinovi vyjde každý experiment. Známý herec to s kombinováním barev a vzorů prostě umí, a proto je tou největší inspirací, kterou můžeš při volbě outfitu mít. 

Zalando
Zdroj: Zalando

Pokud se stejně jako on nebojíš doopravdy zazářit, vybereš si z mnoha vzorovaných košil, které Zalando nabízí. Jsou ti blíž velké květy, nebo spíše jemnější zdobení? Volba je v tomhle případě jenom na tobě. 

Ke vzorované košili se skvěle hodí jednobarevný oblek, s nímž propluješ jakýmkoliv večírkem jako módní ikona a nejlépe oblečený muž v místnosti. Honza svůj outfit postavil na hnědém obleku s bíle lemovanými klopami, které jej příjemně rozbíjí a doplňují. 

Zalando
Zdroj: Zalando
Vybírej podle Honzy Ciny

 To, kde vzory naopak opět dobře fungují, jsou boty. Už dávno není nutné k uniformě gentlemana nosit polobotky. Stačí dobře vypadající tenisky a tvůj outfit dostane uvolněný a přitom stále elegantní nádech. Řada bot navíc vychází i z děl známých umělců a ty s nimi ukážeš, že máš dobrý vkus.

Ať už jsi spíš konzervativní, nebo rád experimentuješ, kousky, které na sebe oblékli tito muži, tě inspirují při výběru oblečení na nadcházející období. Stačí si jen vybrat, co se nejvíc hodí právě ke tvé osobnosti. A je jedno, jestli budeš jako Leoš nakupovat s aplikací na místech, která miluješ, půjdeš na jistotu po vzoru Davida Kollera nebo se necháš unést barvami podle Honzy Ciny. 

Pokud by tě ale žádný z pánů neinspiroval a svůj styl už máš jasně definovaný, na Zalandu určitě najdeš i to, co tě nejvíc vystihuje. Své oblíbené kousky pomocí aplikace vyhledáš i objednáš během několika vteřin odkudkoliv na světě, přijde ti zdarma a pokud se stane, že ti vybrané zboží z jakéhokoliv důvodu nesedne, můžeš ho zdarma vrátit.

A pokud tě ani tito pánové neinspirovali, další hromadu nápadů najdeš na Instagramu Zalanda. Pak už bude skoro nemožné nic pro sebe nenajít.

Anketa:
Jaký outfit tě zaujal nejvíce?
Leoš Mareš
David Koller
Honza Cina
Leoš Mareš
50 %
David Koller
13 %
Honza Cina
38 %
Domů
Sdílet
Diskuse