Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorován obsah společnosti Footshop.
10. října 2021 15:30
Čas čtení 2:11
Sponzorovaný obsah

S novými The Roger od On a Rogera Federera se budeš cítit, jako když chodíš po mráčku

S novými The Roger od On a Rogera Federera se budeš cítit, jako když chodíš po mráčku
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložit Uložené

Novou kolekci tenisek inspirovaných tradicí Wimbledonu pořídíš ve Footshopu.

Všichni chceme mít nohu v absolutním pohodlí a zároveň vypadat opravdu stylově. To si uvědomuje i značka On, kterou si možná pamatuješ jako On Running. S tenisovou legendou Rogerem Federerem vytvořila řadu stylových tenisek The Roger Clubhouse, Centre Court a Advantage. Dlouhá tradice sportu gentlemanů a styl, se kterým ovládneš trávník, antuku i velkoměstský Grandslam – v páru dokonalých bot.

Tenisky vytvořené tenistou teď najdeš nově na Footshopu a ať se v nich vydáš kamkoliv, věř, že větší pohodlí najdeš jen velmi těžko.

Prohlédnout si kolekci
The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Když zvyklosti kráčí s trendy

Pohodlí je u tenisu naprosto klíčové a boty, které se podle sportu jmenují se roky proměňovaly hlavně mimo kurty. V bílém sportu si ale nechávaly svůj tradiční design. The Roger Clubhouse ukazují, že i pravidla Wimbledonu jsou od toho, aby se sem tam porušila.

The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Vývojáři se sice inspirovali tradicí nejikoničtějšího tenisového turnaje, ale zároveň respektují i oživlé trendy 90. let a při vývoji tenisek na sebe nechali dýchnout duši tohoto divokého období. Přidali však texturu a řídí se i nejnovějšími trendy, navrhnutými nejlepšími designéry na světě – ulicemi.

ON The Roger
Zdroj: Footshop

Rozhodnutí nabourat klasický design tenisových bot designéři po konzultaci s Rogerem Federerem učinili i v případě siluety The Roger Advantage. První věc, která tě na nich zaujme, je bezpochyby jejich vzezření, kde tradiční siluetu nabourává pěnový jazyk s texturou, která připomíná husté pletivo. V kombinaci s matným povrchem a tím, že si tenisky koupíš v několika barevných provedeních, je prakticky nemožné najít outfit, ke kterému by se silueta nehodila.

ON The Roger
Zdroj: Footshop

Z klasických modelů tenisek vychází i The Roger Centre Court, který kombinuje pohodlí potřebné při hře i na procházce po Švýcarských horách, coby tenistovy domoviny. „Milujeme objevování nových věcí a chceme zachovat veškerou krásu přírody, která nás obklopuje. Proto jsme při výrobě těchto tenisem inspirovaných bot dávali pozor, abychom přírodu udrželi v kondici,“ popisuje spoluzakladatel značky On David Alleman.

Módní hit z veganské kůže

Při výrobě všech siluet použil On veganskou kůži. V době, kdy je potřeba myslet na planetu a plnit klimatické cíle, mají produkty právě z veganské kůže o poznání menší úhlíkovou stopu než výrobky z kůže zvířecí, které se na emisích podílí přibližně ze 30 %.

ON The Roger
Zdroj: Footshop

Tenisky se také obešely zcela bez PVC i chromu a polyester, použitý k výrobě lemů nebo tkaniček je z recyklovaných materiálů. 

Jako když stoupneš do pěny

Pohodlí, které ti tenisky od Rogera Federera přináší si zamiluješ při každém velkém kroku i malém krůčku, který v nich uděláš. Jsou lehké a spolu s tím, jak noha pluje po chodnících, hromadí a uvolňují energii tak, aby ti pohyb co nejvíc usnadnily. Při procházkách se tak budeš cítit, jako bys chodil po vrstvě pěny.

The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Za pocitem lehkosti stojí nejen technologie Speedboard, ale také CloudTec, díky které se při dopadu tvoje váha rozptýlí nejen vertikálně, ale také horizontálně. Právě tyto dvě technologie dělají z bot kousek, který kloubí tradiční tenisku v jejím doslovném pojetí a výrobní postupy budoucnosti. 

The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Pokud je tedy tvůj život nekonečná hra a nekonečný pohyb na paletě povrchů, můžeš přestat hledat tenisky – ty si totiž právě našly tebe. Tenisky, na kterých On spolupracoval společně s Rogerem Federerem si pořídíš v několika barevných provedeních. Co si budeme povídat, bílá je v případě tenisu klasika, nos ale to, co tě vystihuje. Pokud si chceš prohlédnout celou kolekci, podívej se do Footshopu, kde najdeš všechny modely.

Chci nové tenisky
Domů
Sdílet
Diskuse