Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Xiaomi.
5. října 2021 18:00
Čas čtení 2:24
Sponzorovaný obsah

Není na co čekat. Nový Xiaomi 11T Pro se nabije už za 5 minut

Není na co čekat. Nový Xiaomi 11T Pro se nabije už za 5 minut
Zdroj: Xiaomi
TECH
Uložit Uložené

K modelům Xiaomi 11T a 11T Pro teď dostaneš robotický vysavač jako dárek.

Mít kvalitní mobilní telefon je dnes absolutní základ. Během let se z něj stalo zařízení, ze kterého děláme všude na světě svou práci, spojujeme se s blízkými přes videohovory a nebo s ním odpočíváme. Postupem času se mobily staly téměř součástí našeho těla. Taky proto od svého zařízení máme určité požadavky. Nechceme čekat hodiny, než se nabije, je pro nás důležité vyfotit opravdu kvalitní fotku nebo podívat se pohodlně na film.

Xiaomi 11T
Zdroj: Xiaomi

Společnost Xiaomi teď představuje novou řadu našlapaných mobilů Xiaomi 11T a 11T Pro, které ukazují, že při výběru zařízení nepotřebuješ dělat kompromisy. Všechny důležité vlastnosti těch nejlepších modelů dostaneš v jednom telefonu. A aby toho nebylo málo, pokud si telefon koupíš od 5. října do 17. října, dostaneš zdarma robotický vysavač Mi Vacuum Essential.

Podívat se do obchodu

Rychlé nabíjení pro rychlou dobu

Dnešní doba, ať už jsme za to rádi, nebo ne, si zakládá na rychlosti. Všichni chceme mít věci rychle hotové, chceme se rychle dostat z bodu A do bodu B a chceme ve svých životech být také stále on–line v případě, že by někdo něco potřeboval. Mobily máme v ruce skoro pořád a je pro nás důležité, aby byly stále nabité a připravené k používání. Xiaomi teď přišel se revolučním nabíjením, které ti dobije telefon rychleji, než stihneš vypít kávu v kavárně.

Xiaomi 11T
Zdroj: Xiaomi

Postačí ti jen 5 minut, než se telefon 11T Pro nabije na 42 %. Za dalších 15 minut se dobije úplně a ty můžeš vyjít vstříc svému životu v pohybu. Za to může velkokapacitní 5 000mAh baterie, která umožňuje telefon nabíjet výkonem 120 W. Levnější model 11T je pak díky 67W nabíječce plně nabitý za 36 minut. 

Potěší oči i uši

Když už máš telefon plně nabitý a můžeš vyrazit mezi přátele, rozhodně ti udělá radost foťák a kamera, kterými výjimečné okamžiky zachytíš. Model 11T Pro se totiž pyšní mobilním procesorem Qualcomm Snapdragon 888. Že nevíš, o co se jedná? Vysvětlíme ti, co ti mobilní telefon společně s pokročilou umělou inteligencí přinese. S pomocí tohoto procesoru zachytíš okamžiky strávené se svými blízkými jako profesionální filmař. Bez potřeby dalších aplikací vytvoříš záběry jako z amerických akčních filmů. Telefon to zvládne sám.

Xiaomi 11T
Zdroj: Xiaomi

A pokud se fotka, nebo záběr nepovede, jednoduše si díky umělé inteligenci pomůžeš v postprodukci. Z nepovedených fotek zvládneš třeba odstranit objekty, které se ti objevily před objektivem. Stačí přes ně prostě jenom přejet prsty a umělá inteligence vše vyřeší za tebe.

Xiaomi 11T
Zdroj: Xiaomi

Když se pak rozhodneš se na svoje dílo podívat, nebo si odpočinout u jiného filmu, rozhodně si video užiješ. Buď si jistý, že ať už si pustíš jakýkoliv snímek všech žánrů, budeš se cítit, jako bys v ruce držel kapesní kino. O to se stará především AMOLED displej (6,67 palců, 120 Hz) a dvojice reproduktorů, které zvládnou i složitější sound design. Displej modelu 11T Pro navíc disponuje certifikací Dolby Vision a dokáže zobrazit až miliardu barev.

Robotický vysavač ke každému telefonu

Ať už si vybereš Xiaomi 11T nebo 11T Pro, rozhodně neuděláš špatně. Oba telefony jsou na současném trhu jedny z nejlepších modelů a třeba výše zmíněné nabíjení zatím nemá konkurenci. Pokud si některý z nich navíc pořídíš v rámci kampaně od 5. října do 17. října, dostaneš zdarma vysavač Mi Vacuum Essential. Nebudeš tak muset ztrácet čas dlouhým vysáváním a uklízením. Místo toho se budeš moci věnovat tomu, co tě skutečně baví.

Xiaomi 11T
Zdroj: Xiaomi

Mobilní telefony Xiaomi 11T s pamětí 128 GB koupíš za 12 999 Kč a vlajkovou loď společnosti Xiaomi, model 11T Pro, se stejnou pamětí pořídíš jen za 15 999 Kč. Oba telefony přitom najdeš v různých barevných provedeních, takže je jen na tobě, které z nich nejlépe vyjádří tvůj styl.

Chci nový telefon
Domů
Sdílet
Diskuse