Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2021 7:38
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Poslední série Peaky Blinders přijde už za pár měsíců. Celovečerní film se začne natáčet v roce 2023

Poslední série Peaky Blinders přijde už za pár měsíců. Celovečerní film se začne natáčet v roce 2023
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Blíží se konec Peaky Blinders. Střih 6. série je téměř hotový.

Steven Knight, tvůrce a scenárista seriálu Peaky Blinders, během panelu na BFI London Film Festival (informoval o tom magazín Variety) prozradil, že střih 6. série se už pomalu dokončuje. V následujících měsících se tak mají finalizovat všechny postprodukční úkoly a premiéry se dočkáme na jaře 2022.

Doporučeno
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? 6. října 2021 16:30

O rok později, tedy v roce 2023, začne natáčení celovečerního filmu, který ukončí základní příběh Peaky Blinders zaměřující se na rodinu Shelbyových. Steven Knight tvrdí, že se v budoucnu možná dočkáme dalších seriálů z tohoto světa, ale možná je již nebude tvořit on, protože by rád přenechal „pochodeň“ jiným tvůrcům.

Ještě předtím se však musí vyrovnat s tím, že zemřela herečka Helen McCrory (teta Polly Gray). Herečka zemřela ještě před skončením natáčení a není známo, zda natočila nějaké své scény. Pokud s její postavou měli tvůrci větší plány, museli je razantně změnit.

Domů
Sdílet
Diskuse