Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2021 19:04
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Zeman je stabilizovaný, v nemocnici může zůstat až tři týdny

Zeman je stabilizovaný, v nemocnici může zůstat až tři týdny
Zdroj: TASR/Martin Baumann
POLITIKA MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezidentova hospitalizace se může protáhnout až na tři týdny.

V neděli po poledni byl prezident Miloš Zeman převezen do Vojenské ústřední nemocnice (VÚN). Stalo se tak na doporučení jeho ošetřujícího lékaře Miroslava Zavorala. Ten později uvedl, že „důvodem hospitalizace jsou komplikace, které provázejí jeho chronické onemocnění“. Přesnou diagnózu nesdělil, podle nejnovějších informací však může být Zeman hospitalizován až tři týdny. Informoval o tom server iDNES.

Prezident by měl nyní být ve stabilizovaném stavu. Poté, co prezidenta do nemocnice převezla sanitka intenzivní péče, některé média sdílela záběry, na kterých nebylo zřejmé, zda Zeman je či není při vědomí. Podle Kancléře Vratislava Mynáře prezident cestou do nemocnice usnul a zveřejnění záběrů zdánlivě bezvládného Zemana odsoudil.

Doporučeno
Zeman nedal souhlas sdělit veřejnosti přesnou diagnózu, nyní je podle lékaře v péči odborníků Zeman nedal souhlas sdělit veřejnosti přesnou diagnózu, nyní je podle lékaře v péči odborníků 10. října 2021 14:07
Domů
Sdílet
Diskuse