Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Tullamore D.E.W.
27. října 2021 13:30
Čas čtení 1:44
Sponzorovaný obsah

Radlickou kulturní sportovnu zaplnil dav lidí. Na co se všichni šli podívat?

Radlickou kulturní sportovnu zaplnil dav lidí. Na co se všichni šli podívat?
Zdroj: Tullamore D.E.W.
GASTRO
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Poslední letní party s whiskey a českým medem, který si nemohl nikdo nechat ujít.

Slavná irská značka Tullamore D.E.W. představila v Radlické kulturní sportovně novinku v podobě nečekaného spojení whiskey a českého medu, které si rozhodně zamiluješ. A novou příchuť oslavila v opravdu velkém stylu. Všem ukázala, jak se vyrábí a společně s Annet X a známými tvářemi ze soutěže MasterChef návštěvníkům připravila jednu z posledních, ale za to nezapomenutelných party pod širým nebem. Jak to tam vypadalo a na co se od známé značky whiskey můžeš těšit?

Skvělý drink i výborné jídlo

Hned při vstupu do příjemného areálu známé Radlické kulturní sportovny čekaly na účastníky usměvavé hostesky s welcome drinkem v podobě medové novinky na ledu. Její medovou chuť podtrhly svým originálním outfitem v podobě včelařských klobouků a tematických oblečků. Novinku Tullamore D.E.W. Honey si pak každý návštěvník mohl vychutnat v několika různých variantách. Na baru ji nabízeli v kombinaci s ledem, tonikem nebo kávou. Každý si vybral to, co mu nejvíc chutnalo. 

Tullamore Dew
Zdroj: Tullamore D.E.W.

Mezi tím, co si návštěvníci vychutnávali oblíbený drink, hladila jejich nosy vůně specialit přímo z pultu Chili Tathuy, účastnice soutěže MasterChef, která představila asijskou fúzi s českým medem a irskou whiskey a porotce Marka Raditsche, který připravoval lehká italská jídla, která obohatil o chuť oslavované novinky.

Tullamore Dew
Zdroj: Tullamore D.E.W.

 Včelám společnost vděčí

„Včely jsou pro společnost i přírodu velmi důležité. Dokáží opilovat řadu rostlin, ze kterých pak vyrábíme alkohol. Hlavně ale vyrábí med a protože neděláme kompromis v kvalitě, vybrali jsme si na výrobu Tullamore D.E.W. Honey právě med od českých včel,“ vysvětlil ambasador oblíbeného drinku a znalec whiskey Conor Friel. Ten přiblížil, jak se ze tří kvalitních whiskey postupně stává známá Tullamore D.E.W.

Tullamore Dew
Zdroj: Tullamore D.E.W.

O českém medu promluvil známý včelař Augustin Uváčik. „Český med je jeden z nejlepších medů, je bohatý na vitamíny. Na rozdíl od čaje, kdy teplota zabije všechny vitamíny, se whiskey vyrábí za studena a je znát, že tam vše dobré z medu zůstává,“ popsal návštěvníkům při své prezentaci.

Tullamore Dew
Zdroj: Tullamore D.E.W.

Po prezentacích Conora a Augustina zahrála na akci Annet X společně s producentem Radimem. Společně tak z celé akce udělali příjemný koncert pod nočním nebem a dopřáli  všem návštěvníkům možnost si užít jednu z posledních letošních venkovních akcí, na kterých hřály nejen přímotopy, ale také samotný oslavenec Tullamore D.E.W. Honey.

Tullamore Dew
Zdroj: Tullamore D.E.W.

Irsko letí na český med

Pokud si chceš vychutnat opravdu dobrou ochucenou whiskey s pohlazením pravého českého medu, nová Tullamore D.E.W. Honey je nápoj přesně pro tebe. Vedle nečekaného spojení irské whiskey a poctivého českého medu oceníš také jemný podtón vanilky a dubu ze sudů, ve kterých whiskey zrála. 

Je jedno, jestli máš rád whiskey čistou, na ledu nebo třeba s tonikem, s každou lahví této medové novinky budeš mít opravdu příjemný zážitek z každé skleničky.

Tullamore Dew
Zdroj: Tullamore D.E.W.
Domů
Sdílet
Diskuse