Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2021 14:32
Čas čtení 1:18
Vojtěch Vanda

VIDEO: Zásah policistů na Karlovarsku v pěstírnách konopí. Zabavili 3000 rostlin, 3 miliony korun v hotovosti a 3 auta

VIDEO: Zásah policistů na Karlovarsku v pěstírnách konopí. Zabavili 3000 rostlin, 3 miliony korun v hotovosti a 3 auta
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Rozsáhlou akci pod krycím názvem LEGUÁN provedly bezpečnostní složky v úterý. Policie tvrdí, že se jí povedlo „rozbít gang výrobců a distributorů marihuany v Karlovarském kraji“.

Policisté se pochlubili protidrogovou akcí na Karlovarsku. V úterý zasahovali na desítkách míst po celém kraji, kde se jim postupně podařilo zabavit 3000 rostlin marihuany, 3 miliony korun, 6 kilogramů sušené rostliny a 3 osobní auta. Během akce také zadrželi 5 osob. Dohromady budou stíhat 6 osob, které byly obviněny z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Hrozí jim až 12 let za mřížemi.

Doporučeno
Fantom seznamek z Prahy se s oběťmi sešel u nich doma, omámil je a pak okradl. Policie po něm pátrá Fantom seznamek z Prahy se s oběťmi sešel u nich doma, omámil je a pak okradl. Policie po něm pátrá 22. října 2021 9:03

„Kriminalisté v průběhu letošního roku odhalili 8 pěstíren konopí na teritoriu Karlovarského kraje a dva případy přechovávání omamných a psychotropních látek v Karlovarském a Plzeňském kraji,“ uvedla k předcházejícímu vyšetřování mluvčí policie Kateřina Pešková.

Domů
Sdílet
Diskuse