Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2021 14:44
Čas čtení 1:40
Dominik Vetrák

Duna je nejvýdělečnějším filmem, který měl premiéru současně v kinech a na HBO Max. Vydělala ale v kině dost na pokračování?

Duna je nejvýdělečnějším filmem, který měl premiéru současně v kinech a na HBO Max. Vydělala ale v kině dost na pokračování?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA HBO MAX
Uložit Uložené

Box office tržby z tohoto týdne potěší fanoušky Duny.

Poslední měsíc kina ožívají s návalem blockbusterů. Bohužel, zároveň se probouzí k životu koronavirus, který lidi stále odrazuje od návštěvy kina. I přesto se však lidé po celém světě rozhodli podpořit filmy. Výsledkem toho je v USA čtyřicetimilionový otvírací víkend pro Dunu.

Jde o slušné číslo vzhledem k tomu, že nejde o zcela přístupný, divácky film. Podobně jako předešlý film režiséra Dennise Villeneuva Blade Runner 2042, i Duna je ambiciózní blockbusterové sci-fi, které nemusí sednout každému.

Nicméně těch lidí je naštěstí méně než těch, kterým se líbí. V naší redakci nás snímek ohromil téměř všechny. Myslet musíme i na to, že Duna byla na streamovací platformě HBO Max dostupná dříve než v kinech, čili se dala i stáhnout ve vysoké kvalitě a podobně. Proč je třeba film vidět v co největším kině, jsme ti vysvětlili zde

Domů
Sdílet
Diskuse