Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2021 0:02
Čas čtení 3:25
Ondřej Jarůšek

Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj

Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY OKTAGON MMA
Uložit Uložené

OKTAGON PRIME 4 nabídl 10 zápasů, kterým vévodila bitva o titul.

Nový šampion, atraktivní přestřelky ale i velkolepá ukončení. Tak by se dal shrnout turnaj OKTAGON PRIME 4, s nímž domácí organizace OKTAGON MMA vůbec poprvé zavítala do Pardubic. Karta nabídla celkem 10 bitev v čele s titulovým zápasem o post nového krále bantamové váhy. Co vše bylo na sobotním galavečeru k vidění? Pojď se s námi podívat, jak tato našlapaná akce probíhala.

OKTAGON PRIME 4OKTAGON PRIME 4OKTAGON PRIME 4OKTAGON PRIME 4
Zobrazit galerii
(27)
Doporučeno
Česká MMA bojovnice trénuje v domovském gymu Conora McGregora: Potřebovala jsem změnu, abych se zlepšila, říká Pudilová (Rozhovor) Česká MMA bojovnice trénuje v domovském gymu Conora McGregora: Potřebovala jsem změnu, abych se zlepšila, říká Pudilová (Rozhovor) 1. listopadu 2021 11:30

První zápas večera byl stejně jako u minulých turnajů k vidění v rámci tzv. Free Prelims, užít si jej tedy mohli zcela zdarma diváci na YouTube. Proti sobě se postavili svěřenec Andrého Reinderse Václav Holota a Španěl Christian Valencia, kteří se postarali nabitou, ale zárověň vyrovnanou bitvu. Po dvou kolech viděli bodoví rozhodčí boj jako remízu, v posledním kole se však Holota dostal soupeři do zad, nasadil škrcení (RNC) a vzdorovitý Španěl byl po krátké chvíli nucen odklepat. 

OKTAGON PRIME 4
Zdroj: OKTAGON MMA

O zřejmě netvrdší ukončení celého turnaje se postaral zástupce královéhradeckého gymu All Sports Academy Jakub Bahník, který za pouhých 34 sekund prvního kola knockoutoval Ashleigho Grimshawa. Bahník svého soupeře nejprve trefil svými nebezpečnými boxerskými údery, po nichž dopadajícího Grimshawa dokončil kopem přímo na hlavu.

Domů
Sdílet
Diskuse