Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2021 17:54
Čas čtení 1:08
Vojtěch Vanda

Will Smith tvrdí, že měl v jednu dobu tolik sexu, že se mu z orgasmu dělalo špatně a zvracel

Will Smith tvrdí, že měl v jednu dobu tolik sexu, že se mu z orgasmu dělalo špatně a zvracel
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images for AFI
OSOBNOSTI WILL SMITH
Uložit Uložené

Známý herec přiznal v nové knize s názvem „Will“ spoustu věcí. Jedna z nich se týká jeho sexuálního života poté, co jej podvedla první přítelkyně.

Hollywoodský herec Will Smith ve své nové knize odhalil část svého soukromého života, v níž mu sex dělal fyzicky špatně. Jak popsal Complex, po jeho rozchodu s první přítelkyní měl prý tolik sexu, že se při orgasmu dávil a dokonce někdy i zvracel. Tento jev přisuzoval psychosomatické reakci.

Doporučeno
Will Smith uvažoval, že zabije svého otce, který ubližoval jeho matce. Herec odkrývá svoji složitou minulost Will Smith uvažoval, že zabije svého otce, který ubližoval jeho matce. Herec odkrývá svoji složitou minulost 4. listopadu 2021 11:30

Éra přebujelého sexuálního styku nastala u Willa Smitha v době, kdy se rozešel se svou první přítelkyní Melanie. Jak uvádí v úryvku své nové knihy s názvem „Will“, tato křivda v něm něco spustila. 

„Do té doby jsem měl sex pouze s jednou ženou kromě Melanie. Každopádně během dalších několika měsíců jsem se dostal do ‚ghetto hyena' módu,“ napsal herec. Vedlo to prý až k psychosomatickým reakcím, které se objevily v momentě, kdy dosáhl orgasmu.

„Souložil jsem se spoustou žen, a to bylo v tak obrovském rozporu s mým niterným přesvědčením, že jsem si vytvořil psychosomatickou reakci na orgasmus. Někdy se mi z toho doslova navalovalo, a dokonce se stalo, že jsem se i vyzvracel,“ sdělil světu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Will Smith (@willsmith)

To všechno se údajně stalo předtím, než Smith potkal svou manželku Jadu. I zde byl pro něj sexuální výkon významnou složkou, jelikož se údajně utvrdil v tom, že ji „sexuálně uspokojí, nebo že při pokoušení se o její uspokojení zemře“. Začátky jejich vztahu byly pikantní, jelikož dodal, že čtyři měsíce dělali pouze to, že měli měli sex a pili vodu. Jak vidno, herec pravděpodobně s uspokojováním uspěl.

Doporučeno
10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 16. září 2022 14:30

Smith má v poslední době dost napilno. Nejenže vydal 6. listopadu svou první knihu, ale zároveň se podílel na natáčení filmu Král Richard: Zrození šampiónek, který je momentálně v kinech. Smith ve filmu znázornil Richarda Williamse, otce světových šampionek v tenisu Sereny a Venus. 

Domů
Sdílet
Diskuse