Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. dubna 2024 16:31
Čas čtení 0:45
Anna-Marie Hanzlíková

Kanyeho rvačka s mužem, který měl napadnout Biancu Censori. Rapper údajně udeřil dvojče útočníka

Kanyeho rvačka s mužem, který měl napadnout Biancu Censori. Rapper údajně udeřil dvojče útočníka
Zdroj: Getty Images/Bianca Censori
OSOBNOSTI CELEBRITY KANYE WEST SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Podle jednoho ze svědků rapper údajně napadl dvojče muže, který před několika dny zaútočil na jeho manželku.

Ye měl v potyčce bránit svou ženu Biancu Censori. Do médií se informace dostala v úterý. Šestačtyřicetiletý rapper měl muže uhodit do obličeje. K žádnému zranění však dojít nemělo.

Jak uvádí server Complex, podle umělce, dříve známého jako Kanye West, měla být jeho žena fyzicky napadena. „Útočník do ní pouze nenarazil. Vložil jí ruce pod šaty, přímo na tělo, chytil ji za pas, otočil se s ní a pak ji políbil. Byla zbita a sexuálně napadena,“ řekl pro zmíněný server.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený COMPLEX (@complex)

Proti tomu stojí svědectví očitého svědka získané magazínem TMZ, které tvrdí, že muž Biancu napadnout neměl. O co tedy mělo jít? Do Biancy mělo omylem v hotelové hale vrazit jedno z dvojčat Mark nebo Jonnie Houston. Ti jsou významnými postavami gastroscény v Los Angeles. 

Když se ale druhé z dvojčat chtělo posadit ke stolu s přáteli, měl ho napadnout sám Ye. Šlo právě ale o druhé dvojče, než které údajně vrazilo do Biancy v hale. Ye si je údajně jednoduše spletl, bratři jsou totiž jednovaječná dvojčata. 

Policie na místo incidentu přijela poté, co rapper odešel. Muž, kterého měl Ye udeřit, nepotřeboval žádné zdravotní ošetření.

Domů
Sdílet
Diskuse