Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2021 9:21
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Billie Eilish se po rozchodu snaží uchránit od špatných myšlenek sledováním porna. Nakonec jde raději na terapii (Videoklip)

NEWS BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Billie Eilish vydává další skladbu z alba Happier Than Ever. Vizuál dostává jedna z nejnenápadnějších skladeb.

Billie Eilish vydává další videoklip a opět jde o dílo, které sama vymyslela jako režisérka. Vizuální zpracování dostává rozchodová skladba Male Fantasy, kvůli které se zpěvačka zavírá sama do bytu a ukazuje, jak prožívá těžký rozchod ze své perspektivy.

Jedná se o další skladbu, ve které přiznává, že svého bývalého partnera má i nadále velmi ráda. Zároveň Billie připomíná, že když jí nepomáhají osvědčené triky, raději vyhledá odborníka, protože deprese a jiné psychické problémy je třeba řešit.

Billie Eilish Met Gala 2021
Zdroj: Getty Images/Theo Wargo

Oblíbená popová zpěvačka v posledních dnech změnila image, a tak jde alespoň na jistou dobu o poslední moment, kdy ji vidíme s blond vlasy. Tentokrát zkusila hnědou a fanoušků se na Instagramu ptá, zda jim její původní tmavé vlasy chyběly. U fotky má miliony lajků, a tak potěšila followery dalšími záběry. 

Domů
Sdílet
Diskuse