Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2021 18:27
Čas čtení 1:12
Radim Šlechta

Internet si utahuje z Daniela Landy. Jak by to vypadalo, kdyby propagoval očkovaní?

Internet si utahuje z Daniela Landy. Jak by to vypadalo, kdyby propagoval očkovaní?
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS
Uložit Uložené

Na internetu se objevily koláže, které uvažují, jak by to vypadalo, kdyby Daniel Landa propagoval očkování a vládní restrikce.

Daniel Landa se stal terčem trollů na internetu. Na jeho účet vzniká řada vtipů, které převrací zpěvákovu kampaň proti vládním opatřením a iniciativu Zlatý špendlík a spekulují, jak by to vypadalo, kdyby zpěvák začal očkování aktivně propagovat. Vzniká tak řada koláží, která vyzývá Landovy fanoušky k očkování. 

Doporučeno
Byli proti očkování, nakonec změnili názor. Zjišťovali jsme, proč se někteří Češi nechali očkovat, i když dříve byli proti Byli proti očkování, nakonec změnili názor. Zjišťovali jsme, proč se někteří Češi nechali očkovat, i když dříve byli proti 9. prosince 2021 7:00

„Včera jsem byl v 18:18 na nuselské poliklinice pro posilující dávku. Smekám před naprosto profesionálním personálem. Dokonce z nich vylezlo, že mají také rádi čisté záchody. Apeluji proto na všechny, aby se očkovali a omlouvám se všem zdravotníkům za zahlcování hygien,“ píše se v jednom z upravených facebookových příspěvků.

Domů
Sdílet
Diskuse