Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti CCC.
21. prosince 2021 9:35
Čas čtení 1:41
Sponzorovaný obsah

Silvestr 2021 se blíží! Víte, co na sebe na party? Tipy pro ženy i muže

Silvestr 2021 se blíží! Víte, co na sebe na party? Tipy pro ženy i muže
Zdroj: Unsplash/Sasha Lebedeva/volně k užití
MÓDA
Uložit Uložené

Festive season je v plném proudu, což znamená, že se blíží i její vrchol, tedy Silvestr party. Víte už, v čem přivítáte rok 2022? Pokud si stále nejste jistí, a chtěli byste být letos za hvězdu, řiďte se následujícími zaručenými tipy.

Po předvánočním shonu a stresu u pečení cukroví přichází čas se odreagovat a pořádně se odvázat. Právě k tomu slouží ta úplně poslední noc v roce a s ní spojená party. Ta má v sobě něco magického, kouzlo nových začátků, a tak není divu, chcete-li vypadat co nejlépe. Na rozdíl od vánočních firemních večírků nemá silvestrovský módní kodex v podstatě žádná pravidla. Využijte toho a zkuste trochu popustit uzdu originalitě.

Nechte dámy zazářit

Pro dámy je silvestrovská oslava jedinečnou příležitostí stát se znovu malou holčičkou, alespoň co se módy týče, a obléct si něco krásně blýskavého, lesklého a třpytivého. Tato noc to, jako jedna z mála, nejen nezapovídá, ale přímo po tom volá!


Ideální party šaty jsou v délce nad kolena, zdobené třpytkami nebo flitry, kterým se někdy říká také paillettes či pajetky. Z barev je ideální stříbrná nebo zlatá, ale nebojte se sáhnout ani po červené, růžové či fialové.


Pokud šaty nejsou zrovna váš šálek kávy, dodejte třpyt kalhotám! Tmavé džíny i kožené kalhoty stačí doplnit lesklým či flitrovým topem, a budete za hvězdu.

Žhavý tip

Pokud se chystáte na party tančit, vyberte si šaty s třásněmi nebo zdobené peřím, které při pohybu na parketu vypadají nepřekonatelně.

Oblečení na silvestrovskou party
Oblečení na silvestrovskou party Zdroj: CCC

Ideální dámské party boty

Pokud chcete být na Silvestra nepřehlédnutelná, ale i přesto zůstat v pohodlí i při tanci, vsaďte na lodičky s hodně širokým podpatkem nebo botky na platformě. Další možností je pak hit letošní zimy: kozačky nad kolena. Volbu barvy pochopitelně přizpůsobte zbytku outfitu a doplňkům.

Doplňky k oblečení

Obecně platí, že čím výraznější je váš outfit, tím minimalističtější by měly být doplňky. K flitrovým šatům tedy stačí jednoduché náušnice a s botami sladěná kabelka. Pokud je ale váš outfit střídmější, můžete jej klidně doplnit extravagantními dlouhými náušnicemi a přidat i zajímavý náramek.

Jak se nalíčit na party

Pro make-up platí na Silvestra téměř totéž, co pro oblečení: vsaďte na třpytky a metalické efekty. Ty odvážnější mohou zkusit doplnit líčení nalepovacími kamínky na obličej i tělo.

Pánové by měli vsadit na tmavé barvy

Ani muži nemusí co do stylovosti zůstávat pozadu. Třpytky a flitry nechte dámám a vsaďte na lehce dekadentní nedbalou eleganci. K džínům si oblečte jednoduché triko nebo košili a outfit doplňte pánskými teniskami Adidas, Puma nebo Converse.

Elegantní outfit na party
Elegantní outfit na party Zdroj: CCC

Pro formálnější look zvolte kombinaci chino kalhot a tmavé košile, k níž na nohu patří trendy chelsea boty. Výsledný outfit můžete okořenit nějakým výrazným doplňkem, například kloboukem, stylovými hodinkami nebo extravagantním páskem.


Nezapomínejte, že hvězdu silvestrovského večírku z vás neudělá jen drahé oblečení z dílen návrhářů. Zazáříte tehdy, pokud vybraný outfit podtrhne vaši jedinečnou osobnost.

Domů
Sdílet
Diskuse