Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Natalis.
21. prosince 2021 14:00
Čas čtení 2:13
Sponzorovaný obsah

Během třetí vlny stírejte raději online losy

Během třetí vlny stírejte raději online losy
Zdroj: Unsplash/ben frost/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chcete los za 30 Kč nebo 100 Kč, nebo maximální výhrou na los 1 050 000 Kč nebo 6 000 000 Kč? Určitě nějaký najdete.

Pokud pozorně sledujete situaci doma i ve světě zjistíte, že v Evropě a Česku zuří další vlna pandemie a čísla nakažených prudce stoupají. Dnes může být rizikové odběhnout si podat sportovní kupon do nejbližší sázkové kanceláře, nebo pořídit si los v blízkém kiosku. Něco málo se můžeme přiučit už z první nebo druhé vlny. Tehdy spousta lidí přešlo na tipování, a stírání online. V tomto článku si představíme proč byste, pokud patří stírání losů a tipování loterie k vaší oblíbené činnosti, se měli kamenným provozům vyvarovat a přejít na stírání online losů, nebo loterie.

Proč byste měli stírat losy online?

Existuje mnoho výhod, které nabízejí e-losy. Jednou z nich jsou hygienická opatření. Jak se losy tlačí, ukládají a posílají koncovým prodejcům, projdou nesčetným množstvím rukou mnoha pracovníků. Mimo jiné s nimi manipulují i prodejci při vykládání, ukládání a předávání. Nikdy si nemůžete být jisti, zda alespoň jeden z nich není nakažený. Koronavirus se na hladkých površích může udržet 2–4 dny, přičemž je stále infekční. Při stírání online, takový problém nemusíte řešit.

Další problém, který vám odpadává je čas. Kolik času můžete tak měsíčně ztratit jen cestou k a zpět nejbližšímu stánku, který losy prodává? Určitě se výsledek pohybuje v rozpětí i několika hodin. U těch vášnivějších stěračů lze i celý den. A přitom stačí jednoduše kliknout na web a vyzkoušet hry od nejlepších poskytovatelů online losů.

Kromě toho, že využíváním online loterie a losů šetříte spoustu času a snižujete šanci nakažení, máte další výhodu. Všechny novinky ze světa losů a loterie máte hned k dispozici. Na stránce www.stiracilosyonline.com/bonusy-novinky máte přehled například o všech nových losech, které byly nedávno přidány. Mimo jiné tam najdete také sezónní akce s velmi zajímavými výhrami, nebo kdy padne zázračná výhra.

Dalším přijatelným bonusem je výhoda výběru. To znamená, že při fyzickém výběru v kiosku máte na výběr z omezené nabídky losů. V online prostředí tento nevýhoda odpadává. Vybírat si můžete ze širšího portfolia, přičemž veškeré informace máte po ruce. Chcete los za 30 Kč nebo 100 Kč, nebo maximální výhrou na los 1 050 000 Kč nebo 6 000 000 Kč? Určitě nějaký najdete.

Nepopiratelnou výhodou online losů a také loterie je fakt, že expresně víte, zda jste vyhráli nebo ne a prakticky ihned je vám výhra vyplacena. Nemusíte nikde chodit a ani o nic žádat. Rozhodne-li se část výhry opět investovat do dalšího losu, nebo natipování několika čísel do loterijního tiketu, jste jen na jeden klik daleko.

Poslední perlou, i když spíše bonusovou výhodou, že jste v blízkém kontaktu s vašimi spolutipéry. V nedávné době se rozmohl fenomén skupinového sázení v loterii. Jako skupina se domluvíte na podání většího množství tiketů, čímž zvyšujete vaši šanci na výhru. Pokud se výhra pohybuje v několika desítkách milionů, tato taktika rozhodně stojí za zmínku. Při fyzickém sázení může být komunikace o něco málo komplikovanější, zatímco v online prostředí se umíte podstatně lépe zkoordinovat.

Tak a jsme ve finále našeho článku. Stírání online losů vám přináší podstatné množství výhod jako nevýhod. Vyhýbáte se zbytečným kontaktům, kdy potenciálně zvyšujete šanci, že se nakazíte a infikujete další členy vaší rodiny, blízké nebo kolegy v práci. Mimo jiné si umíte podat e-los prakticky okamžitě, přičemž potřebujete pouze přístup na internet a chytrý telefon. Všechny losy máte ihned po ruce a hned víte jestli jste vítězem. Toto v dnešním světě nabízí stírání online a tipování online loterie. Přejeme vám hodně zábavy!

Domů
Sdílet
Diskuse