Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2022 20:20
Čas čtení 5:07
Radim Šlechta

Nejlepší alba týdne: Skillet potěší fanoušky metalu, češka Pam Rabbit debutuje a Cordae nabízí pohled na svět z ptačí perspektivy

Nejlepší alba týdne: Skillet potěší fanoušky metalu, češka Pam Rabbit debutuje a Cordae nabízí pohled na svět z ptačí perspektivy
Zdroj: Flickr/The Come Up Show/volně k užití
HUDBA NEJLEPŠÍ ALBA TÝDNE
Uložit Uložené

Přinášíme výběr nejlepších desek týdne.

Týden se s týdnem sešel, což pro naši redakci znamená vybrat nejlepší desky, které čeští i světoví umělci v uplynulých sedmi dnech vydali. A je pravdou, že tenhle týden bylo opravdu z čeho vybírat. Vyšlo několik velmi vydařených alb i EP a mimo ně také řada povedených singlů napříč žánry. Pokud hledáš desky, které ti v dalším lednovém týdnu zvednou náladu, dovedou tě k zamyšlení nebo tě prostě jen budou provázet na cestě do práce nebo do školy, níže si určitě vybereš.

Výběr je totiž neobvykle pestrý, a to především, co se žánru týče. Na Spotify najdeš nové počiny metalových Skillet, indie folkových The Lumineers nebo třeba Cordae. Na své si tedy v následujícím výběru přijde opravdu každý. Nezapomeň nám vědět do komentářů, která deska v tobě nejvíc rezonuje a ze které se stane tvá nová oblíbenkyně. A dej nám vědět, pokud vyšlo něco, co bychom snad opominuli a co podle tebe fakt stojí za to poslat do sluchátek nebo repráků.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 11. ledna 2022 7:00

1. Pam Rabbit – Mom, I'm Lost

Výběr začínáme doma. Česká zpěvačka Pam Rabbit totiž vydala své debutové EP, na kterém najdeš šest anglických a jeden český track. Na featu v singlu we're all gonna fly se objevil také známý interpret Ben Cristovao.

„Jednou jsem ve škole dostala za úkol vytvořit přednášku o lidské imaginaci. Tenhle obyčejný domácí úkol mi změnil pohled na moji tvorbu. My jako lidé neumíme vymýšlet nic nového, ale náš mozek si pamatuje vjemy a vytváří mezi nimi nová spojení. Od doby, co tohle vím, brouzdám někdy hodiny na internetu a jen tak vědomě nasávám, co vidím,“ popisuje zpěvačka.

Domů
Sdílet
Diskuse