Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2022 19:29
Čas čtení 1:29
Vojtěch Vanda

Jana Peterková lhala o úmrtí seniorů po očkování, rozhodl soud. Má zaplatit 250 tisíc korun a omluvit se

Jana Peterková lhala o úmrtí seniorů po očkování, rozhodl soud. Má zaplatit 250 tisíc korun a omluvit se
Zdroj: ČTK/Zehl Igor
NEWS JANA PETERKOVÁ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Bývalá novinářka Jana Peterková měla šířit dezinformaci o úmrtí seniorů, za níž se podle Aktuálně.cz musí omluvit a zaplatit pokutu.

Jana Peterková lhala o úmrtí seniorů po očkování vakcínou proti koronaviru a musí se omluvit, zní nepravomocný rozsudek Městského soudu v Praze. Dle webu Aktuálně.cz tuto zprávu šířila Peterková po sociálních sítích o klientech domova pro seniory v Měšicích u Prahy. Podle soudu se bývalá novinářka musí nejen omluvit, ale i zaplatit pokutu společnosti, která dům pro seniory spravuje. Peterková se ale hodlá odvolat.

Doporučeno
Známá dezinformátorka se vetřela s megafonem do živého vysílání ČT Známá dezinformátorka se vetřela s megafonem do živého vysílání ČT 23. října 2020 14:46

O známé dezinformátorce a bývalé novinářce televize Nova jsi mohl na našem webu číst ve spojitosti s jejím proniknutím do reportáže České televize, kde se postavila za reportéra a křičela svá hesla do kamery.

Domů
Sdílet
Diskuse