Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu placeného partnerství.
11. února 2022 10:30
Čas čtení 2:59
Richard Balog

Nový pár tenisek je nejlepší (nejen) valentýnský dárek

Nový pár tenisek je nejlepší (nejen) valentýnský dárek
Zdroj: Sneaker Politics
MÓDA
Uložit Uložené

Pokud máš po svém boku člověka, který miluje tenisky, nemáš nad čím přemýšlet. Stačí jen vybrat ideální variantu.

Den všech zamilovaných je již 14. února a ty ještě nevíš, co daruješ své nejbližší osobě? V případě, že miluje tenisky, jsme připravili 10 tipů, z nichž si na své přijdou muži i ženy. 

V nabídce online obchodu Footshop najdeš každý den spoustu zajímavých novinek od sportovních značek jako Nike, Puma, Reebok, ale také high-end modely z dílen Kenzo, Rick Owens nebo Raf Simons. Toto je výběr nejzajímavějších párů tenisek, díky kterým na Valentýna uděláš radost i náročným sneakerheadům.

Doporučeno
Reflektivní Yeezy 700 i zeleno-růžové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky Reflektivní Yeezy 700 i zeleno-růžové Nike Air Force 1. Nakupuj teniskové novinky 3. února 2022 10:30

Reebok Club C Double Geo W  2 399 Kč

Na úvod jsme vybrali tenisky určené na ženské nohy v podobě modelu Reebok Club C Double Geo ve světlém barevném provedení s přívlastkem Alabaster. Návrháři značky v tomto případě vsadili na minimalismus. Legendární siluetu upravili velmi decentně a vkusně. Dominantní je hlavně hrubá podrážka a kovové ozdoby s logem Reebok, které vložili přímo do šněrování.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Low '77 Jumbo W  2 499 Kč

Vedení firmy Nike vynaložilo velké úsilí na oživení slávy modelové řady Blazer a podle prodejů šlo o správný krok. Důkazem jsou i tyto bílo–černé krásky v nízkém provedení, které si nás získaly zejména díky výraznému prošívání v přední části. Pozitivně hodnotíme také dlouhý swoosh z obou stran, který vizuálně přechází až mimo siluetu tenisek.

V nabídce online obchodu Footshop najdeš model Nike Blazer Low '77 Jumbo v ženských velikostech a limitovaném množství. Nad jejich koupí proto dlouho nepřemýšlej.

Footshop
Zdroj: Footshop

Puma Wild Rider WTR  2 799 Kč

Návrháři ve službách značky Puma dlouhodobě pracují na vylepšování starých modelů, aby oslovili novou generaci milovníků tenisek, a jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Silueta Wild Rider je nová varianta modelu Fast Rider, která byla oblíbená v 80. letech. Šedo–černé provedení WTR se světlými akcenty je ideální volbou pro muže, kteří jsou rádi nenápadní, ale potrpí si na vzhled.

Footshop
Zdroj: Footshop

Puma Wild Rider NJR  2 899 Kč

Puma získala pod svá křídla v posledních letech množství známých tváří včetně fotbalisty Neymara Jr., který před několika dny představil vlastní úpravu modelu Wild Rider. Ofenzivní hvězda klubu Paris Saint-Germain vsadila na jednoduché barevné schéma a výsledek nás příjemně překvapil. K dispozici je také černá varianta s výraznými žlutými detaily.

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run Star Hike Platform Hi W  2 899 Kč

Která žena nemiluje tenisky Converse? V nabídce online obchodu Footshop najdeš desítky různých provedení. My jsme tentokrát zvolili model Run Star Hike Platform zahalený do recyklovaných materiálů a světle hnědé barvy.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Shadowturf  3 399 Kč

Z portfolia značky Adidas Originals jsme vybrali neokoukaný model s názvem Shadowturf. Jedná se o tenisky jako stvořené pro muže, kteří vyhledávají dobrodružství a příroda je jejich druhý domov. Sportovní linie a podrážka s technologií adiPrene+ dělají z těchto šedo–bílých krásek ideálního společníka na dlouhých cestách. Cena 3 399 Kč je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů a zpracování.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Furyosa W  3 999 Kč

Designérský tým společnosti Nike neustále pracuje na nových siluetách, které se možná později stanou legendárními. Ženský model Air Max Furyosa má velký potenciál, a to díky originálnímu vzhledu a maximálnímu komfortu, který nabízí. Z nových provedení si nás nejvíce získala tato červeno–černá varianta zahalená do kombinace syntetických tkanin a kůže.

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Slip-On Sneakers  4 599 Kč

Obchodní tým online obchodu Footshop tvrdě pracoval na tom, aby na území našich zemí přinesl luxusní módu a díky tomu můžeš nakupovat produkty od značky Kenzo z pohodlí své domácnosti.

V dnešním výběru nejzajímavějších párů tenisek najdeš dvojici modelů, které jsou jako stvořené pro jarní období a snadno je zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku. Pohodlná slip-on varianta s grafickým motivem tygra je dostupná také v černém a modrém provedení.

Footshop
Zdroj: Footshop

Hoka One One® Bondi X  5 399 Kč

Produkty francouzské značky Hoke One One® jsou v první řadě určeny pro sport, avšak velmi snadno je zkombinuješ i v rámci každodenních outfitů. 

Důkazem je model Bondi X, který inženýři a designéři vyzbrojili pořádně tlustou podrážkou a látkovým svrškem ve svěžích barevných tónech. Díky online obchodu Footshop můžeš mít svůj pár doma během několika dní od objednání.

Footshop
Zdroj: Footshop

Kenzo Low-Top Sneakers W 7 699 Kč

Poslední tip v dnešním výběru je určen pro náročnou klientelu. Jedná se o nadčasové tenisky značky Kenzo. Jednoduché barevné schéma vytvořilo skvělý kontrast se světle zelenou pryžovou podrážkou a detaily v okolí šněrování. Vrchní část tenisek je zahalena do kombinace kůže a semiše, díky čemuž obuv ochrání tvoje chodidla i v nepříznivém počasí. 

V nabídce jsou v ženských velikostech 36—40 a počet kusů na skladě je limitován.

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a získej díky dostupným benefitům slevu 15 % na nákup v online obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse