Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Zlatý bažant.
17. dubna 2022 13:15
Čas čtení 0:33
Sponzorovaný obsah

Kolik půllitrů piv vypije jeden Čech za rok? Zeptali jsme se lidí v Praze a správné odpovědi odměnili (Anketa)

REFRESHER PRAHA VELIKONOCE
Uložit Uložené

Pusť si novou velikonoční anketu.

Je tu nová anketa. A protože se blíží Velikonoce, naše moderátorka Kateř se s týmem vydala zjišťovat, co všechno o velikonočních svátcích ví a neví lidé v pražských ulicích. Ptali jsme se třeba, z kolika proutků se plete pomlázka nebo co čeká opozdilce, kteří jdou koledovat po 12. hodině. Zkus hádat s nimi a napiš nám do komentářů, jak se ti dařilo.

Tato anketa vznikla ve spolupráci se značkou Zlatý bažant, takže se objevilo i pár otázek zaměřených na pivo. Tipneš si, kolik ho průměrný Čech vypije za rok? Úspěšné šťastlivce jsme odměnili sixpackem Zlatý bažant, aby měli čím spláchnout sváteční oběd. A ve videu se skrývá i tajemství, jak můžeš tuhle super výhru získat i ty.

Pokud se ti dnešní anketa líbila, nezapomeň nám dát like a odebírat youtube kanál Refresheru, ať ti neuteče žádné nové video. Příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse