Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti MSI.
26. května 2022 9:15
Čas čtení 1:13
Sponzorovaný obsah

Chceš stylový monitor, který nebude škodit tvému zraku? Vyber si jednu z novinek MSI

Chceš stylový monitor, který nebude škodit tvému zraku? Vyber si jednu z novinek MSI
Zdroj: MSI
TECH ERGONOMIE HOME OFFICE MSI
Uložit Uložené

Monitory MSI jsou elegantní, ergonomické a minimalizují modré světlo.

Výjimečnost, elegance, minimalismus a péče o zdraví. To vše stále častěji hledáme v různých oblastech našeho života. MSI tyto hodnoty přenáší i do svých produktů a nechybí ani u nové řady monitorů Modern. S nimi bude tvoje pracovní místo nejen stylově vypadat, ale monitory budou také chránit tvé oči před podrážděním z dlouhé práce.

Elegantní stylovka Modern MD241P Ultramarine

Nebaví tě běžné černé monitory a chceš svůj pracovní stůl oživit stylovým a zároveň funkčním prvkem? Monitor Modern MD241P v ultramarínové modři tě nadchne nejen svou elegancí a stylem, ale také důležitými funkcemi, které chrání tvoje zdraví při dlouhém sezení u obrazovky.

Mezi tyto funkce patří např. Less Blue Light, která minimalizuje poruchy spánku způsobené modrým světlem, jež monitory vyzařují. Technologie Anti-flicker zase chrání oči před únavou vyvolanou blikáním panelu. Díky ní už nebudeš muset od práce odcházet se zarudlýma očima.

msi, monitor
Zdroj: MSI

Pro ochranu zdraví při dlouhé práci na počítači je důležitá nejen technologie, ale také konstrukce monitoru. MSI Modern monitory jsou vybaveny špičkovými ergonomickými stojany, pomocí kterých si obrazovku můžeš nastavit přesně do takové polohy, která ti nejvíce vyhovuje pro správné držení těla při práci. Takže už žádné krčení a bolavá záda. Zároveň lze monitor jednoduše a bez použití nářadí složit, nemusíš se proto obávat dlouhého montování a složitých návodů. Už dnes si ho můžeš pořídit třeba na Alze.

msi, monitor
Zdroj: MSI

Zakřivení ocení tvoje oči

Jestli trávíš u počítače opravdu velké množství času a chceš investovat do ochrany svého zraku, vybírej monitor se zakřivením. Od rovných monitorů se liší tím, že se oči nemusí tolik namáhat při zaostřování do vzdálených okrajů obrazovky. Stačí si jen vybrat velikost displeje, která ti bude vyhovovat. Například MSI Modern MD271CPW je model se zakřivením displeje 1500R. Vyrábí se v bílé barvě, takže pokud nejsi fanoušek modré, třeba tě zaujme klasická varianta. Vybírat můžeš i z dalších monitorů řady Modern, které najdeš na Alza.cz.

msi, monitor
Zdroj: MSI
Domů
Sdílet
Diskuse