Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2022 16:37
Čas čtení 0:44
Adam Novosad

Policisté chytili Slováka, když řídil pod vlivem metamfetaminu, amfetaminu i extáze. V autě měl stříkačky i ilegální majáky

Policisté chytili Slováka, když řídil pod vlivem metamfetaminu, amfetaminu i extáze. V autě měl stříkačky i ilegální majáky
Zdroj: PZ SR
NEWS POLICIE SR SLOVENSKO
Uložit Uložené

Policie ve statusu napsala, že si mladý šofér přichystal hned tři překvapení.

Metamfetamin, amfetamin i extáze v krvi, nelegální majáky za čelním sklem a drogy v autě. Bratislavští policisté se nestačili divit, když narazili na devětadvacetiletého řidiče, kterého zastavili ve středu 8. června na Parkové ulici v Bratislavě.

Dopravní kontrola mladého řidiče prokázala, že u sebe přechovával omamné a psychotropní látky. Muže zákona zaujalo i výstražné světelné zařízení, které měl řidič vozidla Audi umístěné za čelním sklem, i když takový stroboskop mohou používat výhradně vozidla s právem přednostní jízdy.

„Podle dosavadních informací výsledky testů prokázaly, že řidič byl pod vlivem metamfetaminu, amfetaminu a extáze,“ uvedla policie. Ve statusu na sociální síti Facebook policisté konstatovali, že si devětadvacetiletý řidič připravil pro hlídku hned tři „překvapení“.

„Ve vozidle se našly injekční stříkačky s obsahem neznámé krystalické látky, která byla zajištěna a zaslána k následnému expertiznímu zkoumání,“ píší policisté v příspěvku.

„Policisté na místě 29letému muži odebrali řidičské oprávnění, omezili ho na osobní svobodě a eskortovali za účelem provedení potřebných úkonů na příslušné policejní oddělení. Vyvozením trestněprávní odpovědnosti vůči muži se v současnosti policisté zabývají,“ uzavřeli status policisté.

Domů
Sdílet
Diskuse