Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2022 15:30
Čas čtení 2:42
Dominik Vetrák

Hustle (Recenze)

FILMY A SERIÁLY ADAM SANDLER FILMY 2022 NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU TOP FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Sportovní drama Hustle budí pozornost diváků po celém světě. Proč bys ho měl vidět?

Hustle je nové sportovní drama s hercem Adamem Sandlerem, které je aktuálně na vrcholu sledovanosti filmů od streamovací služby Netflix. Na tento film z oblasti basketbalu jsme se těšili už déle. O Adamu Sandlerovi je totiž známo, že je velkým basketbalovým fanouškem, takže když pracoval na seriózním dramatu s tematikou tohoto sportu, každému bylo jasné, že nepůjde o jednu z jeho podprůměrných komedií, do které obsadí několik svých kámošů.

Doporučeno
Jak se změnili herci ze Stranger Things od první série až po čtvrtou a jak vypadají ve skutečnosti? Jak se změnili herci ze Stranger Things od první série až po čtvrtou a jak vypadají ve skutečnosti? 9. června 2022 16:30

Hustle je nesmírně povedeným sportovním dramatem se spoustou úsměvných či vtipných momentů. V podstatě je to zábavnější snímek než většina Sandlerových komedií, a to mluvíme o dramatickém filmu.

Sandler hraje basketbalového skauta, který najde obrovský talent

Sandler hraje ve filmu Stanleyho Sugermana, skvělého skauta mladých basketbalových hvězd, který se konečně dostane na své vysněné místo –⁠ stane se z něj asistent trenéra basketbalového klubu Philadelphia 76ers, který hraje v nejvyšší basketbalové lize.

Hustle Adam Sandler film Netflix
Zdroj: Netflix

Po smrti majitele klubu začne tým ovládat jeho syn, který Stanleyho znovu přeřadí na pozici skauta. Stanley neochotně vycestuje do Španělska, kde najde neobroušený diamant v podobě mladého basketbalového hráče. 

Bo Cruz (Juancho Hernangómez) pracuje na stavbě, přičemž finančně pomáhá matce a pečuje o dceru. Když mu Stanley navrhne odletět do USA a jít za svým snem a vášní, Bo se trochu bojí. Pokud mu to nevyjde, přijde o práci a nebude mít z čeho žít. Jenže Stanley je přesvědčen, že z něj udělá velkou basketbalovou hvězdu.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse