Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2022 10:48
Čas čtení 0:31
Tereza Patočková ČTK

Místostarosta Prahy 9 Marek Doležal rezignoval kvůli kauze Hlubuček. Jakoukoliv vinu odmítá

Místostarosta Prahy 9 Marek Doležal rezignoval kvůli kauze Hlubuček. Jakoukoliv vinu odmítá
Zdroj: marekdolezal.cz
NEWS KAUZA PETR HLUBUČEK TOP 09 ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Místostarosta Prahy 9 Marek Doležal (TOP 09) se rozhodl v souvislosti s korupční kauzou kolem dopravního podniku rezignovat na svůj post.

Doležal nebude na podzim kandidovat do zastupitelstva hlavního města Prahy ani městské části Praha 9. Už v pondělí oznámil rezignaci na členství v dozorčí radě DPP.


„V minulých dnech se moje jméno bez konkrétní souvislosti objevilo v případu kolem pražského dopravního podniku. Ač neexistuje ani náznak toho, že bych se jakkoliv podílel na činnosti stíhaných osob, političtí oponenti ze mě udělali dalšího aktéra příběhu,“ napsal ČTK Doležal. Upozornil, že svými rezignacemi nepřiznává žádné provinění.

V kauze korupce kolem pražského dopravního podniku se rozhodla policie obvinit 13 lidí, jedním z nich byl nyní už bývalý náměstek pražského primátora za STAN Petr Hlubuček.

Doporučeno
STAN vrátí dar v hodnotě 350 tisíc, je spojený s podezřelým korupčníkem Kosem STAN vrátí dar v hodnotě 350 tisíc, je spojený s podezřelým korupčníkem Kosem 21. června 2022 9:25
Domů
Sdílet
Diskuse