Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
16. července 2022 v 8:26
Čas čtení 0:31

Policie pátrá po 85letém seniorovi z Vodňan. Odešel z domu a nic si nepamatuje

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po 85letém seniorovi z Vodňan. Odešel z domu a nic si nepamatuje
Zdroj: Policie ČR

Jihočeští policisté pátrají po 85letém seniorovi, který odešel ze svého domu ve Vodňanech a doposud se nevrátil. Muž si nic nepamatuje a mohl by u sebe mít kolo.

Policisté v Jihočeském kraji pátrají po 85letém Vincenci Náhlíkovi, který odešel ze svého domu ve Vodňanech a doposud se nevrátil. Pohřešovaný by u sebe mohl mít kolo, nic si nepamatuje a zamířit by mohl kamkoliv, píše Policie ČR na Twitteru.

15. července 2022 v 17:41 Čas čtení 0:31 Policie pátrá po muži se schizofrenií. Utekl z léčebny a mohl by být nebezpečný Policie pátrá po muži se schizofrenií. Utekl z léčebny a mohl by být nebezpečný

„Pátráme po seniorovi Vincenci Náhlíkovi (1937). Odešel z domu ve Vodňanech, může mít s sebou kolo. Nic si nepamatuje. Může zamířit kamkoliv,“ píše Policie ČR.

Pohřešovaný senior je vysoký, štíhlé postavy a výrazně prošedivělý. Pokud bys jej někde zahlédl, zkontaktuj prosím Policii ČR, a to jak osobně na služebně nebo na telefonním čísle 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse