Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Daniel Mikolášik
30. července 2022 12:10
Čas čtení 1:03

Will Smith poprvé promluvil o facce z Oscarů: Komikovi Chrisi Rockovi se veřejně omluvil

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Will Smith poprvé promluvil o facce z Oscarů: Komikovi Chrisi Rockovi se veřejně omluvil
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard

Poslední měsíce prý strávil přehráváním toho, co se v té chvíli stalo.

Will Smith po čtyřech měsících prolomil mlčení a poprvé se veřejně vyjádřil k incidentu, kdy dal na předávání Oscarů 2022 facku moderátoru a komikovi Chrisi Rockovi. Ten si totiž dělal legraci ze Smithovy manželky Jady a jejího účesu.

Rockovi se veřejně omluvil v téměř šestiminutovém videu, které vyšlo na jeho oficiálním kanálu na YouTube. Video sestává z nejčastěji kladených otázek od fanoušků ohledně facky na Oscarech. Jako první Smith odpověděl na otázku, proč se neomluvil Rockovi již ve své děkovné řeči během předávání cen.

28. března 2022 7:08 Čas čtení 1:15 VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě

„V tom momentě jsem byl zmatený. Později jsem Chrise oslovil, ale jeho odpověď byla, že není připraven mluvit. Když bude, dá mi prý vědět. Proto ti chci říct, Chrisi, že se ti omlouvám. Mé chování bylo nepřijatelné. A jsem tu pro tebe kdykoli budeš připraven si o tom promluvit,“ řekl Will ve videu.

Will Smith
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images for AFI

„Chci se omluvit i Chrisově matce. Nemyslel jsem v tom momentě, kolika lidem jsem ublížil. Chci se proto omluvit Chrisově matce, celé Chrisově rodině, zvláště Tonymu Rockovi. Měli jsme skvělý vztah. Už to pravděpodobně nejde napravit,“ pokračoval herec.

Dále ve videu tvrdí, že poslední tři měsíce strávil přehráváním toho, co se v té chvíli stalo, a pochopením komplexnosti celé situace. Fanoušky ujistil, že si rozhodně nemyslí, že jeho chování v té chvíli bylo správné a že toto byl přiměřený způsob, jak zvládnout pocit neúcty nebo urážky.

Také dodal, že vyběhnout na pódium a fyzicky konfrontovat Chrise Rocka bylo jeho rozhodnutí a manželka Jada ho k tomu nijak nenabádala. Omluvil se jí a také jejich dětem za své chování a za to, co si museli kvůli incidentu vytrpět.

Domů
Sdílet
Diskuse