Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. března 2022 7:08
Čas čtení 1:15
Dominik Vetrák

VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě

VIDEO: Will Smith během Oscarů udeřil do tváře Chrise Rocka, protože vtipkoval o jeho ženě
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
FILMY A SERIÁLY OSCAR WILL SMITH
Uložit Uložené

Will Smith měl neuvěřitelně turbulentní večer.

Will Smith na tento večer už nikdy nezapomene. Po dvou nominacích na Oscara se mu podařilo proměnit tu třetí. Vyhrál v kategorii Nejlepší herec v hlavní roli, a to za film King Richard, ve kterém si zahrál otce tenistek Sereny a Venus Williams.

King Richard je povedené hollywoodské drama, kterému jsme v recenzi udělili 7/10. Rozhodně je to film, u kterého se nebudeš nudit a Smith v něm podal skvělý herecký výkon.

Doporučeno
Udílení Oscarů 2022: Nejvíce sošek vyhrála Duna, CODA a Síla psa. Nejlepšími herci jsou Will Smith a Jessica Chastain Udílení Oscarů 2022: Nejvíce sošek vyhrála Duna, CODA a Síla psa. Nejlepšími herci jsou Will Smith a Jessica Chastain 28. března 2022 5:43

Will Smith při přebírání sošky přednesl emotivní děkovnou řeč, ve které párkrát zmínil, jak miluje lidi a jak se je snaží chránit. Tím zřejmě narážel, na to, co se stalo krátce předtím, protože na jevišti udeřil do tváře moderátora Chrise Rocka, protože zavtipkoval o Smithově manželce Jadě Pinkett-Smith.

Chris Rock řekl, že se už nemůže dočkat jejího nového filmu G. I. Jane. Byl to vtip a odkaz na to, že nemá vlasy. Nemístné to bylo proto, že Jada trpí nemocí, která jí způsobuje vypadávání vlasů.

Tento vtip nejprve rozesmál i Willa Smithe, jehož kamery zachytily, jak se baví. Jenže o pár sekund později se postavil, popošel k Rockovi, vrazil mu facku a následně na něj ještě zakřičel, aby si nebral jméno jeho manželky do úst. Padlo i několik nadávek.

Moderátor Chris Rock to ale ustál a dokázal pokračovat v moderování. Celý sál přitom ztichl a šlo o jednoznačně jeden z nejpamátnějších oscarových momentů. Will Smith ještě po převzetí Oscara vtipkoval, že ho snad Akademie pozve na Oscary i příště.

Lidé už začínají tvořit i memečka

Domů
Sdílet
Diskuse