Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
3. srpna 2022 20:33
Čas čtení 0:37

Demi Lovato sa opäť označuje aj ženskými zámenami

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Speváčka tvrdí, že jej identita sa momentálne nachádza bližšie k ženskej fáze.

Speváčka Demi Lovato začala opätovne používať aj osobné zámená ona/jej (she/her). O svojom rozhodnutí podľa NBC News informovala počas rozhovoru pre Spout Podcast. Bývalá hviezda kanálu Disney presedlala výhradne na neutrálne nebinárne zámená oni/ich (they/them) minulý rok v máji.

Zmenu naznačila počas rozhovoru o svojej hudobnej kariére. „Čo sa týka môjho rodu, sexuality, hudby a kreativity, som veľmi fluidná.“ Nebinárne zámená vraj už nereflektujú, kým sa momentálne cíti. „Minulý rok bola moja energia na pomedzí mužskej a ženskej. (...) Cítila som sa prosto ako človek. V ostatnom čase sa opäť cítim viac žensky, a tak začínam používať zámená ona/jej.“ 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Demi Lovato v podcaste povedala, že zámená majú odrážať „tekutosť súčasných identít“ a rozhodne by sme nemali poľovať na tých, ktorý ich nepoužívajú bezchybne. „Všetko je to len o rešpekte. Nikto z nás nie je dokonalý.“ 

Na jej Instagrame dnes nájdeme obe verzie preferovaných zámen. Dvadsaťdeväťročná speváčka práve promuje svoj ôsmy album, ktorý opisuje ako návrat k tradičnému rock ’n’ rollu.

Domů
Sdílet
Diskuse