Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Beryko.
2. září 2022 16:15
Čas čtení 2:28
Sponzorovaný obsah

Meetingy z kanceláře i na home office v té nejvyšší kvalitě: Posuň pracovní schůzky na novou úroveň

Meetingy z kanceláře i na home office v té nejvyšší kvalitě: Posuň pracovní schůzky na novou úroveň
Zdroj: Pexels/Ivan Samkov
TECH HOME OFFICE PRÁCE
Uložit Uložené

Díky kvalitnímu vybavení uslyšíš všechny kolegy bez sekání a výpadků.

Práce na home office je běžnější než kdy dřív. Ukázala nám to především pandemie, některé firmy však v tomto trendu pokračují. Zvykli si na ni i zaměstnanci, kteří ji čím dál častěji vyžadují jako součást firemních benefitů. K tomu, aby byla práce z domova stejně efektivní jako v kanceláři, je kromě perfektní organizace času potřeba i kvalitní vybavení. Co by rozhodně nemělo chybět všem, kteří docházení do kanceláře omezují, a na které pomocníky by neměli zapomínat zaměstnavatelé, pokud chtějí mít pracovní schůzky v té nejvyšší kvalitě? 

Webkamera se špičkovým vybavením

Schůzky jsou nesmírně důležitou součástí práce. Představují dobu, kdy je možné vyřešit spoustu věcí s klienty i interně. Během online schůzek je stěžejní mít kvalitní připojení, dobrý zvuk a v řadě případů i ostrý obraz. S tím pomůže webová kamera Logitech Brio, která je opatřena moderními technologiemi a funguje v rozlišení 4K Ultra HD. Špičková technika zaručí, že budeš působit profesionálně za všech světelných podmínek, a to i když bude zataženo či ostré slunce. 

Kromě nejkvalitnější technologie se kamera pyšní i třemi zornými poli, ze kterých si vybereš dokonalý záběr na sebe či svou práci. V možnostech se nabízí předvolba 65° diagonálně, která je ideální, pokud chceš být v záběru především ty. Druhým úhlem je 78° diagonálně, kdy budeš ve středu obrazu ty, kamera však zabere i větší část tvého okolí. Poslední a zároveň nejširší variantou je 90°, kdy je možné ukázat i prezentační plochu na kameře. Webovou kameru Logitech Brio pořídíš za 6 690 Kč. 

beryko
Zdroj: Beryko

Na konferenční hovory snadno a rychle

Vše v jednom dotyku. Tak by se dal shrnout přístroj Logitech Tap IP, který ti umožní se nejsnadnějším způsobem připojit na videokonferenci. Kromě toho zajišťuje snadné sdílení obsahu a bezproblémové ovládání konferencí pro všechny místnosti. Další jeho předností je elegantní vzhled, který zapadne do každého interiéru. Přístroj Logitech Tap IP disponuje dotykovým displejem o velikosti 10,1″, snímačem pohybu a celý je vystavěn v úhlu 14°. Díky tomu se velmi pohodlně používá u stolu, připevníš jej ale téměř kamkoliv, třeba i na stěnu. Samotná instalace je velmi jednoduchá a lze ji provést pomocí jednoho kabelu. Logitech Tap IP zakoupíš za 20 399 Kč. 

beryko
Zdroj: Beryko

Nejkvalitnější snímání konferenční místnosti

Pokud se chystáš na důležitou online schůzku do kanceláře, kvalitní vybavení oceníš i tam. Pro malé a střední místnosti je ideální Rally Bar Mini – panel, který dokáže ve skvělé kvalitě přenášet a zabírat schůzku. Produkt disponuje systémem dvou kamer a technologií automatického zaměřování RightSight 2, díky nimž se i vzdálení účastníci zúčastní konverzace bez problémů. Při velkých schůzkách je možné zvolit, zda preferuješ záběr na všechny účastníky nebo chceš jen zvýraznit aktuálního řečníka. Vybrat si ale můžeš i kombinaci obojího.

Kamera je opatřena optickým zoomem a inteligentním hledáčkem, obraz tak dosahuje až filmových kvalit. Toho nejlepšího vybavení se dočkal i zvuk. Přístroj dokáže automaticky vyrovnat znělé a jemné hlasy, zároveň potlačí nechtěný okolní hluk. V základní sestavě dokáže Rally Bar Mini obsáhnout všechny účastníky až na vzdálenost 7 metrů, přidáním externích mikrofonů tento rádius výrazně navýšíš. Jestliže potřebuješ vybavit spíše větší konferenční místnost, nabízí se Rally Bar navržený pro střední až větší místnosti. Menší variantu Rally Bar Mini koupíš za 77 499 Kč, pomocníka do velkých prostorů za 110 900 Kč. 

beryko
Zdroj: Beryko

Plánování schůzek bez jakýchkoliv problémů

Ideální prostor je pro důležitou schůzku naprosto klíčový. Vše usnadní panel Tap Scheduler, účelový plánovací panel pro konferenční místnosti. Díky němu se snadno dozvíš podrobnosti o konferenci, případně ti pomůže zarezervovat místnost pro schůzku budoucí. V případě několika konferenčních místností panel snadno rozliší, která zasedačka je zrovna volná, a ty tak jen sleduješ zelené světlo do volného prostoru, kde může schůzka proběhnout. Panel Logitech Tap Scheduler byl navržen tak, aby byl snadno využitelný a ovladatelný, přitom nenápadný a nenarušoval jakýkoliv prostor. Pořídíš jej za 20 399 Kč. 

beryko
Zdroj: Beryko
Domů
Sdílet
Diskuse