Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti CCC.
13. září 2022 11:17
Čas čtení 0:52
Sponzorovaný obsah

Podzimní kampaň CCC Game Garage Playoffs představuje kultovní sportovní značky

Podzimní kampaň CCC Game Garage Playoffs představuje kultovní sportovní značky
Zdroj: CCC
MÓDA ADIDAS FASHION TIPY MÓDA PUMA
Uložit Uložené

V obchodech CCC najdeš tenisky a batohy značek adidas, New Balance, Puma i Reebok.

Nadcházející školní rok by rozhodně neměl být nuda, a to ani v módě. Zahaj ho s novým batohem či stylovými teniskami, které pořídíš v CCC. Značka se v nové kampani zaměřuje na pohodlí, přirozenost a komfort, vzdává hold street wear módě, a přitom zůstává stále svá.

V kampani Back to school, která příznačně nese název Game Garage Playoffs, vládnou tenisky a batohy nejznámějších světových značek, jako jsou adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Fila nebo Vans. Stylovou obuv doplní i pohodlné sportovní oblečení, které je dostupné na eshopu CCC nebo v mobilní aplikaci CCC.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CCC (@cccshoesbags)

Zvol si vlastní styl

Přemýšlíš, jaké boty z nabídky nejznámějších sportovních značek vybrat? Doporučit pouze jedny je nemožné. Všechny kolekce jsou v něčem originální a každý má jiné požadavky i potřeby. Nabídka je však široká, takže si vyberou pohodáři, příznivci retro stylu, milovníci sportovní elegance, běžci i tanečníci. Ty nejlepší kousky můžeš omrknout v galerii.

cccccccccccc
Zobrazit galerii
(10)

Kolekce Game Garage Playoffs se inspirovala pulzujícím rytmem velkoměst, který se neustále vyvíjí a mění. Objev nejnovější trendy a jdi s dobou. Tři pruhy adidas, klasika od značky Champion, dravá Puma, retro styl od Reeboku nebo dynamické New Balance se skvěle hodí pro podzimní návraty do škol a kanceláří i k nočnímu objevování měst. Kultovní sportovní značky jsou nyní k dostání na prodejnách CCC, na ccc.eu nebo v mobilní aplikaci.

nakupuj tenisky
Domů
Sdílet
Diskuse