Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Lenovo.
20. října 2022 9:30
Čas čtení 2:18
Sponzorovaný obsah

Stop odkládání úkolů: Nastartuj svoji produktivitu díky správné výbavě

Stop odkládání úkolů: Nastartuj svoji produktivitu díky správné výbavě
Zdroj: Lenovo
TECH MODERNÍ TECHNOLOGIE NOTEBOOKY PRODUKTIVITA
Uložit Uložené

Notebooky Lenovo Yoga podpoří tvou kreativitu a myslí i na udržitelnost.

Na podzim se obvykle neděje tolik zajímavých věcí jako v létě, proto toto období můžeš využít k realizaci projektů, které celé prázdniny čekaly, až si uděláš čas. Přinášíme ti tip, jak zvýšit produktivitu, být kreativní, rozšířit si obzory a dokázat výjimečné věci. Potřebuješ k tomu jen svůj počítač. Hodit se ti bude notebook Lenovo Yoga s výkonným Intel procesorem 12. generace.

Úklid a záloha dat

Úklid může znít jako nuda, ale všichni dobře víme, jak dobře se pracuje v uklizeném prostředí. Digitální úklid je naprostý základ předtím, než začneš svůj notebook naplno používat k realizaci nových cílů. Pusť si jednou film nebo seriál pro změnu v televizi a u toho se proklikej složkami počítače, vyházej nepotřebné dokumenty, odinstaluj zastaralé aplikace a zálohuj to, co je důležité. 

Lenovo Yoga Slim 9.
Lenovo Yoga Slim 9. Zdroj: Lenovo

Možná při úklidu svého notebooku zjistíš, že už je čas na pořízení nového, který ti poskytne dostatečný výkon pro jakýkoliv nový projekt a bude tě doprovázet ještě řadu let. V takovém případě je dobré si uvědomit, co přesně od svého nového notebooku potřebuješ, a teprve potom se vrhnout do víru nakupování.

Někdo preferuje styl, jiný potřebuje především přenosnost, další zase nedá dopustit na celodenní výdrž baterie. Všichni prahneme po vysokém výkonu, který nám otevře dveře do světa zábavy i ničím nerušené práce. Naštěstí toto všechno nabízí dvojice notebooků z řady Lenovo Yoga, konkrétně modely Lenovo Yoga Slim 7 Pro X a Lenovo Yoga Slim 9. Tyto luxusní stroje patří mezi špičku v oblasti tenkých a výkonných notebooků, a to díky procesoru Intel 12. generace, který distribuuje výkon tam, kde ho zrovna potřebuješ nejvíc. Navíc neobětuje grafiku ani výdrž baterie, takže si můžeš užít všechny funkce naplno po celý den.

Lenovo Yoga Slim 9.
Lenovo Yoga Slim 9. Zdroj: Lenovo

Začni svůj nový projekt

Teď, když je tvůj notebook vyčištěný, nebo dokonce vlastníš úplně nový, máš otevřené dveře k učení se novým dovednostem. Ať už chceš začít programovat počítačové hry v Unreal Engine, mixovat hudbu jako profesionální DJ, zkusit vytvořit prvních několik vteřin nového animáku, nebo si prostě sednout a ponořit se do online studia nových dovedností, výkonné notebooky Yoga Slim tě podrží v každé situaci. 

Tvým novým koníčkem se může stát i editace videí – Lenovo Yoga Slim 7 Pro X má kromě vysokého výkonu a luxusního displeje s tenkými rámečky a rozlišením 3K také certifikaci NVIDIA Studio. Je vyladěný pro editaci videí s Adobe Premiere Pro, takže tvé fantazii už nic nestojí v cestě.

nakupuj lenovo yoga slim
Lenovo Yoga Slim 7 Pro X.
Lenovo Yoga Slim 7 Pro X. Zdroj: Lenovo

Vezmi si práci i zábavu ven

Pokud zatoužíš po zážitcích mimo svůj byt, můžeš si notebooky Lenovo Yoga vzít kamkoliv s sebou. Stylový Lenovo Yoga Slim 9 s tělem vyrobeným z lehoučké hliníkové slitiny ti rozhodně neudělá ostudu. Pokud svůj produktivní den zakončíš párty, oceníš čtveřici vyladěných reproduktorů Bower & Wilkins, ze kterých dobře zní jakákoliv hudba.

Mysli na udržitelnost

Planetu máme jenom jednu a výroba nových technologických hraček s sebou nutně nese i ekologickou stopu. Proto se Lenovo již nějaký čas zaměřuje na snížení dopadů své výroby na životní prostředí a využívá při výrobě recyklované materiály. Lenovo Yoga Slim 7 má díky tomu třeba recyklovaný EPE povrch. Ještě dál jde pak Yoga Slim 9. S certifikací uhlíkové neutrality a dalšími eko certifikáty je tento notebook skutečným příkladem špičkového, přenosného, udržitelného a výkonného zařízení.

Oba tyto notebooky už budou brzy k dostání i na našem trhu, takže neváhej, podívej se na stránky Lenovo a zjisti si o řadě Yoga Slim co nejvíc. Jeden z těchto notebooků na tebe už brzy může čekat na stole a pomáhat ti s novými projekty a výzvami.

lenovo, notebook
Zdroj: Lenovo
Domů
Sdílet
Diskuse