Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Asus.
12. října 2022 9:30
Čas čtení 2:50
Sponzorovaný obsah

Toto je 5 důvodů, proč je ASUS Vivobook S OLED nejlepší volbou pro tvůrce všeho druhu

Toto je 5 důvodů, proč je ASUS Vivobook S OLED nejlepší volbou pro tvůrce všeho druhu
Zdroj: ASUSTeK Computer Inc.
TECH MODERNÍ TECHNOLOGIE NOTEBOOKY PRODUKTIVITA
Uložit Uložené

Špičkový OLED displej, nízká váha a ergonomické prvky dělají z Vivobook ten nejlepší notebook, pokud máš kreativní práci.

Pro tvůrce jakéhokoliv druhu je nejlepší odměnou dívat se na vlastní dokončený projekt. Snad jako jediný totiž vidí všechnu námahu, která za ním stojí. Kreativní práce je naplňující, ale také náročná a být produktivní celý den není jednoduché. Kvalitní notebook ti to však může usnadnit. ASUS Vivobook S s technologií OLED odráží potřeby tvůrčích lidí, kteří chtějí do světa vykřičet svůj talent. Shrnuli jsme jeho nejzajímavější funkce, které ocení profesionálové i příležitostní tvůrci.

Displej, na kterém uvidíš každý detail

Jestli něco potřebuje každý tvůrce, je to kvalitní displej, na kterém uvidí každý drobný detail. Vivobook ti díky OLED displeji nabídne ten nejlepší obraz, ať už budeš pracovat na složité grafice, nebo sledovat akční film. Displeje s technologií OLED dokážou zobrazit širší barevné spektrum a nabídnout mnohem sytější a realističtější barvy. Výrazný kontrast velmi dobře uvidíš v zobrazení černé, která na starších displejích působí ve srovnání s OLED spíše jako tmavě šedá.

Na rozdíl od LCD či LED obrazovek zvládá OLED pokrývat barevné spektrum nezávisle na úrovni jasu. Můžeš ho snížit téměř na minimum a barvy budou stále stejně ostré. Pokud si občas večer zpříjemníš hrou, potěší tě velmi nízká odezva (čas, za který displej přepne z jedné barvy do druhé). V noteboocích ASUS je 50krát rychlejší, než je průměr LCD obrazovky. Ve srovnání s LCD monitory navíc vyzařují méně modrého světla, které může způsobovat podráždění a nespavost. Vivobook S ho produkuje až o 70 % méně než jiné monitory.

asus
Zdroj: Refresher

Je lehký a nabízí rychlejší připojení

Univerzální lék na povzbuzení kreativity asi neexistuje. Ale jestli něco pomáhá velké spoustě lidí, je to změna prostředí. Pokud ti nejde tvořit na gauči v obýváku, zkus se přesunout alespoň do jiné místnosti, nejlépe vyrazit ven a vzít si práci třeba do kavárny nebo coworkingu. Ultralehký Vivobook ti bude s váhou mezi 1,5 kg (u 14palcové verze) a 1,8 kg (pro 15,6palcovou verzi) skvělým parťákem, ať se vydáš kamkoliv. Je vybaven technologií ASUS WiFi Master Premium s vestavěnou dvoupásmovou sítí WiFi 6E, která umožňuje rychlejší bezdrátový přenos. Díky funkci ASUS WiFi SmartConnect budeš mít rychlejší připojení, kdykoliv ho budeš potřebovat.

tvoř s asus vivobook s oled
asus
Zdroj: Refresher

Žádné zasekávání ani přehřívání

Programy pro kreativce jsou poměrně náročné na výkon. Když si spolu s nimi otevřeš ještě desítky záložek v prohlížeči, může se ti starší notebook začít sekat a přehřívat. ASUS Vivobook obsahuje procesor Intel Core H-series 12. generace, který navzdory skromným rozměrům a váze umožňuje notebooku zvládat i náročnější tasky. Výkon procesoru ještě zlepšuje vynikající chladicí systém IceCool a inteligentní senzory, které detekují teplotu komponent v reálném čase a optimalizují tak energetickou účinnost notebooku. Díky tomu nehučí a nemusíš se bát, že by se na něm dala po pár hodinách práce smažit vajíčka.

Pohodlí při několikahodinové práci

Ergonomická klávesnice ErgoSense je uzpůsobená pro dlouhé hodiny práce. Pohodlné psaní ti zajistí optimální rozteč tlačítek a jemné prohlubně na klávesách. Komfort při aktivní práci zvyšuje touchpad s extrémně hladkým povrchem, po kterém snadno kloužou prsty. Podporuje gesta usnadňující přepínání aplikací a obrazovek a oproti předchozí generaci nabízí větší rozměry. Čas ti budou šetřit klávesové zkratky, které umožňují například rychle vypínat a zapínat webovou kameru nebo okamžitě uzamknout systém, když potřebuješ soukromí.

asus
Zdroj: Refresher

Užitečné vychytávky

Vivobook má co nabídnout také všem, kteří pracují se zvukem. Audio systém pečlivě vyladili odborníci z týmu ASUS Golden Ear a byl certifikován specialisty ze společnosti Harman Kardon, jež je jedním z předních světových výrobců audiosystémů do aut i domácností. Ve srovnání s notebooky podobných rozměrů poskytuje vyšší hlasitost, bohatší hloubky a výraznější efekt prostorového zvuku. Propracovaný audio systém oceníš nejen při poslechu hudby nebo úpravě zvukových stop, ale také při callech a videokonferencích. Systém pro snížení okolního ruchu zajistí, že budeš dobře slyšet a zároveň všichni uslyší tebe.

ASUS Vivobook S OLED je vybavený dvěma porty USB-C, portem HDMI 2.0, USB 3.2 Gen 1 Type-A a kombinovaným konektorem, takže ho snadno připojíš k další elektronice. Disponuje také funkcí Glide X 1, díky které můžeš zrcadlit obrazovku jiného zařízení (například tvého smartphonu) na monitor počítače.

Nejen skvělý displej a nízká váha, ale také drobné vychytávky jako snadné propojení s jiným zařízením činí z Asus Vivobook S OLED ideální notebook pro všechny, kteří rádi tvoří a jsou produktivní. Usnadni si práci díky chytrým funkcím a tvoř ještě zajímavější věci s notebookem, jenž ti nabídne tu nejlepší podporu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz) 

Domů
Sdílet
Diskuse