Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
28. září 2022 18:47
Čas čtení 0:52

Floyd Mayweather bude boxovat s dalším youtuberem, poperou se už za pár týdnů v Dubaji

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Floyd Mayweather bude boxovat s dalším youtuberem, poperou se už za pár týdnů v Dubaji
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins

Zápas Floyd Mayweather vs. Deji se uskuteční na akci Titan Fights v Dubaji 13. listopadu.

Bývalý světový šampion v boxu Floyd Mayweather zná jméno svého dalšího soupeře. V exhibičním zápase se utká s youtuberem Dejim. Stane se tak na akci Global Titans v Dubaji 13. listopadu letošního roku. Organizace o tom informovala na sociálních sítích.

Pro Mayweathera se jedná o další ze série exhibičních zápasů, do kterých se pustil po konci profesionální kariéry. V té odboxoval 50 zápasů a nikdy nebyl poražen.

V rámci exhibice se Mayweather v minulosti utkal například s youtuberem Loganem Paulem a teprve před pár dny se představil na turnaji japonské organizace RIZIN, kde se jeho soupeřem stal MMA bojovník Mikuru Asakura. Toho 45letý Mayweather knockoutoval v druhém kole.

27. září 2022 6:00 Čas čtení 8:31 Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Deji (@comedygamer)

O 20 let mladší youtuber Deji už má za sebou čtyři boxerské exhibice, připomíná portál MMA Fighting. Utkal se například s kolegou z YouTube Jakem Paulem a letos v létě porazil amerického tvůrce videí Fouseyho. Na YouTube má Deji skoro 11 milionů odběratelů a na Instagramu jej sledují 3 miliony lidí.

Navzdory velkému věkovému rozdílu je samozřejmě obrovským favoritem Mayweather a bylo by překvapením, pokud by s ním dokázal youtuber celý zápas ustát. Tak jako tak by si ale oba měli přijít na velké jmění díky prodejům PPV (placený živý přenos). Mayweather si měl za svou poslední exhibici vydělat nejméně 20 milionů dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse