Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
1. října 2022 14:02
Čas čtení 0:56

Policie pátrá po 16letém autistickém chlapci z Kroměřížska. Nevrátil se ze školy domů, prý kvůli špatnému prospěchu

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Policie pátrá po 16letém autistickém chlapci z Kroměřížska. Nevrátil se ze školy domů, prý kvůli špatnému prospěchu
Zdroj: Policie ČR

Šestnáctiletý Kevin je pohřešován od včerejšího večera, jelikož se nevrátil ze školy domů. Naposledy měl být spolužáky viděn ve Zlíně.

Policie od včerejšího dne pátrá po šestnáctiletém Kevinu Ghoubrialovi. Ten měl v pátek dopoledne opustit gymnázium v Kroměříži a od té doby se nevrátil domů. Spolužáci jej měli naposledy vidět včera odpoledne ve Zlíně. Důvodem jeho zmizení má být strach z reakce rodičů kvůli špatnému prospěchu.

24. září 2022 9:48 Čas čtení 0:24 Policie odvolala pátrání po devatenáctileté dívce z Hradištka, pohřešovaná byla více než měsíc (Aktualizováno) Policie odvolala pátrání po devatenáctileté dívce z Hradištka, pohřešovaná byla více než měsíc (Aktualizováno)

Policii se dosud nepodařilo Kevina nalézt, přestože se neví, kde je, již více než 24 hodin. „Chlapec odešel v deset hodin dopoledne z gymnázia v Kroměříži, kde studuje, a doposud se nevrátil domů. Mobilní telefon u sebe nemá,“ uvedla k případu mluvčí policie Simona Kyšnerová.

Pohřešovaného chlapce nejde úplně přehlédnout. Měří zhruba 186 centimetrů, má vysokou štíhlou postavu, hnědé oči, oválný obličej a krátce střižené tmavě hnědé vlasy. Na sobě měl mít černé tepláky a černou mikinu značky Jordan. Případ může zkomplikovat také fakt, že je chlapec autista. 

„Naposledy ho spolužáci viděli včera odpoledne ve Zlíně v obchodním centru Jablko. Sdělil jim, že se obává vrátit domů kvůli špatnému prospěchu,“ dodala Kyšnerová s informací, že pokud někdo ví, kde se Kevin nachází, může o něm informovat na kterémkoliv oddělení policie nebo zavolat na linku 158.

Policie pátrá i po 19leté Elišce

V posledních týdnech jsme tě několikrát informovali o zmizení mladých lidí, o jejichž osudech policie stále neví. Minulý týden jsme psali o devatenáctileté Elišce Dolejší z Prahy-venkov, která je nezvěstná již 2 měsíce. U ní je také možným motivem zmizení strach kvůli vzdělání, konkrétně dokončování 4. ročníku střední školy.

Domů
Sdílet
Diskuse