Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
2. října 2022 14:52
Čas čtení 1:00

Policie pátrá po 15letém chlapci, v minulosti byl již několikrát hledaný

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Policie pátrá po 15letém chlapci, v minulosti byl již několikrát hledaný
Zdroj: Policie ČR/REFRESHER

Patnáctiletý pohřešovaný již několikrát utekl. Naposledy byl spatřen 22. září v areálu Dětského domova Žíchovec, když odcházel do školy. Tam již nedorazil.

Policisté pátrají po patnáctiletém Janu B. z bydliště v okrese Český Krumlov, který je již od čtvrtka 22. září nezvěstný. Pátrající hlídky předpokládají, že se skrývá se svou přítelkyní a že se pohybuje u obchodních středisek v Českých Budějovicích, kde byl také 2. října spatřen, jak se pohybuje v okolí sídliště Máj. Policie prosí o jakoukoliv informaci.

Jan B. je čerstvě patnáctiletý mladík, po kterém policisté pátrají od minulého čtvrtka. Zde jej odpovědné osoby naposledy viděly v areálu Dětského domova Žíchovec okolo 7. hodiny ranní při odchodu do školy. Tam však nedorazil.

1. října 2022 20:03 Čas čtení 1:26 Policie na Břeclavsku honila dodávku s migranty. Zranilo se 21 lidí Policie na Břeclavsku honila dodávku s migranty. Zranilo se 21 lidí

Mladík má již za sebou několik pohřešování, a tedy důvodem, proč nebyl dosud nalezen, může být fakt, že má jisté zkušenosti a hledajícím se vyhýbá. Policisté o něm naposledy slyšeli 2. října. „Se svou přítelkyní se pohyboval za sídlištěm Máj, odkud měl najednou odejít do Branišovského lesa. Bylo zde provedeno šetření a lokální pátrání, které ale bylo negativní,“ komentovala průběh pátrání policie.

Jan B. je 170 až 175 centimetrů vysoký a jeho zdánlivé stáří je 16 až 17 let. Naposledy byl viděn v tmavém oblečení – černé triko, mikina, kalhoty a kšiltovka – na nohách měl starší špinavé boty světlejší barvy, pravděpodobně značky Adidas. Dále měl na sobě zelenou bundu a stahovací pás kolem těla.

Policisté předpokládají, že by se nadále mohl vyskytovat v blízkosti své přítelkyně a že se bude nadále skrývat. „Je předpoklad, že se bude pohybovat mezi závadovou mládeží a v obchodních střediscích Mercury, IGY a Máj,“ dodali policisté. V případě, že na něj narazíš, kontaktuj tísňovou linku.

Domů
Sdílet
Diskuse