Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
15. října 2022 8:54
Čas čtení 0:44

Z kamionu na Hradecku se vylilo těsto, čištění vozovky trvalo hodiny

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Z kamionu na Hradecku se vylilo těsto, čištění vozovky trvalo hodiny
Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Na místě spolupracovali hasiči s pracovníky údržby silnic.

Dopravu na hlavním silničním tahu z Hradce Králové na Ostravu, konkrétně v obci Nepasice, zkomplikovala ve čtvrtek odpoledne nehoda kamionu. Ten převážel těsto, které se za jízdy vylilo z kamionu. Na místě zasahovali hasiči, kteří ve spolupráci s pracovníky údržby silnic pomohli s nakládkou a úklidem vozovky.

Hrnečku dost zabralo

Na Twitteru o nehodě s kuriózní nakládkou informovali hasiči z Královéhradeckého kraje. „Z korby nákladního automobilu z pekárny unikalo na silnici těsto. Podařilo se nám zastavit únik těsta, při nakládce hmoty bude komunikace uzavřena,“uvedli po šestnácté hodině.

Když hmota přestala unikat, začala se nakládat pryč ze silnice. „Hrnečku dost zabralo a nakládá se,“ uvedli hasiči a těsně před sedmnáctou hodinou doplnili, že komunikace je uklizena. „Podle našich informací mělo jít o zbytky těsta určené k druhotnému zpracování. Na pečení chleba to už nebylo,“ dodali posléze.

Domů
Sdílet
Diskuse