Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
19. října 2022 8:41
Čas čtení 1:23

The Sims 4 si už můžeš stáhnout zcela zdarma

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené
The Sims 4 si už můžeš stáhnout zcela zdarma
Zdroj: Electronic Arts

Všichni milovníci simíků si od úterý mohou stahovat základní verzi hry The Sims 4 zdarma.

Všichni milovníci herní série The Sims 4 od vydavatelství Electronic Arts mají svátek. Od úterý je totiž možné základní verzi hry stáhnout zdarma. Informovalo o tom samo vydavatelství. Mimo to se na úterním Behind The Sims summitu, kde se představovaly novinky ze světa herního universa, ukázalo, že vývojářské studio Maxis s největší pravděpodobností pracuje na další generaci hry. O dlouho očekávané The Sims 5 však spíše nepůjde.

15. září 2022 19:26 Čas čtení 0:38 Hra Sims 4 bude od října ke stažení zdarma, vývojáři budou stále pracovat na jejím zdokonalování Hra Sims 4 bude od října ke stažení zdarma, vývojáři budou stále pracovat na jejím zdokonalování

Jak jsme tě informovali v půlce září, tak se i stalo. Vydavatelství Electronic Arts v úterý spustilo volné stažení základní verze hry The Sims 4 úplně zdarma. K tomu, v rámci eventu Behind The Sims, představilo novinky, na kterých vývojářské studio Maxis pracuje. Několik záběrů, jak uvádí IGN, naznačilo, že by se mělo jednat o novou generaci série, která však neponese název The Sims 5, nýbrž Project Rene.

Slovo Rene má reprezentovat „obrození, renesanci a znovuzrození developerského zapálení pro zajištění zářné budoucnosti videosérie“. Detaily o tom, kdy si hráči budou moci novinku zahrát, však momentálně neexistují. Jak se zdá, Project Rene je teprve v samotných začátcích a bude trvat několik let, než se další titul dostane mezi fanoušky počítačových her.

Project Rene

S jistotou můžeme akorát říct, že se bude jednat o nové The Sims. Kusé informace ze summitu, které byly vidět v rámci úterního streamu, například slibují novou úpravu nábytku ve hře, která předtím nebyla možná. Vývojáři také ukázali, že hru bude možné hrát na několika platformách – minimálně na počítači a mobilních zařízeních – a mimo jiné bude podporovat jak sólovou, tak multiplayerovou možnost hraní.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

„Dnešním dnem začíná naše cesta na několik příštích let, během nichž budeme pracovat na kreativní platformě, která se aktuálně jmenuje Project Rene. Stavíme na stejném základu, díky kterému je The Sims tak oblíbené generacemi hráčů, a posouváme hranice, abychom mohli vytvářet nové zážitky. Časem budeme mít mnohem víc informací, se kterými se podělíme, jak budeme pokračovat ve vývoji,“ uvedli vývojáři.

Konkrétní vydání nové hry však nikdo nespecifikoval. Prozatím si tak budou muset hráči vystačit s verzí The Sims 4 zadarmo. K ní velmi brzo přibudou hned dva datadisky, jejich vydání se datuje na příští rok.

Domů
Sdílet
Diskuse