Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
22. října 2022 v 11:02
Čas čtení 0:37

Policie pátrá po muži z Prahy, který utekl z Psychiatrické nemocnice Bohnice

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Dvaatřicetiletý Radomír G. se nevrátil z vycházky z psychiatrické nemocnice v pražských Bohnicích, kde se dobrovolně léčí se schizofrenií.

Pražská policie pátrá po 32letém muži, který se nevrátil z vycházky z Psychiatrické nemocnice Bohnice. V nemocnici se dobrovolně léčí se schizofrenií a podle Policie ČR není nebezpečný. Pokud bys muže někde zahlédl*a, zkontaktuj prosím policii. 

21. října 2022 v 20:07 Čas čtení 0:49 Promluvila žena, která přežila útok na podnik Tepláreň: 40 minut postával, nečekali jsme, že přišel vraždit Promluvila žena, která přežila útok na podnik Tepláreň: 40 minut postával, nečekali jsme, že přišel vraždit

Pražští policisté vyhlásili pátrání po 32letém Radomíru G., který se nevrátil z vycházky z psychiatrické nemocnice v pražských Bohnicích. Tam se dobrovolně léčí se schizofrenií a podle policie by neměl být nebezpečný. 

pohřešovaný
Zdroj: Policie ČR

„Dne 12. 10. 2022 bylo vyhlášeno pátrání po výše jmenovaném na základě oznámení rodičů. Jmenovaný odešel 4. 9. 2022 ráno na vycházku z PN Bohnice v Praze 8, kde byl dobrovolně na léčení se schizofrenií, a nevrátil se zpět. Muž není nebezpečný sobě ani okolí,“ sdělil mluvčí policie Daněk.

Zdánlivý věk pohřešovaného je 25 až 30 let, je štíhlé postavy, vysoký 190 centimetrů, má krátké hnědé vlasy a zelené oči. U sebe by mohl mít batoh.

Pokud bys muže někde zahlédl*a, zkontaktuj prosím policii na telefonním čísle 158.

Domů
Sdílet
Diskuse