Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
1. listopadu 2022 10:54
Čas čtení 0:44

Plzeňská policie vypátrala muže, jenž má být zapleten do případu usmrcení ženy (Aktualizováno)

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Plzeňská policie vypátrala muže, jenž má být zapleten do případu usmrcení ženy (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Muž má mít světle modré kalhoty, černé boty a vyholené obočí.

Plzeňská policie pátrala po potenciálně nebezpečném muži, který je možným podezřelým v případě usmrcení ženy. Informovala o tom na Twitteru, kde zveřejnila jeho podobiznu, jméno i oblečení, které by měl mít momentálně na sobě. Hledaného Dina N. nakonec našla před polednem.

27. října 2022 8:50 Čas čtení 2:01 Muž pěstoval v lese marihuanu. Svou činnost kryl zájmem o myslivost Muž pěstoval v lese marihuanu. Svou činnost kryl zájmem o myslivost

Policisté v úterý ráno uvedli, že v Plzni řeší momentálně trestný čin, při němž došlo k usmrcení ženy. Další podrobnosti ale nepřidali, o nich budou informovat později. Muži zákona momentálně na místě činu provádí neodkladné úkony.

V rámci řešení případu však veřejnost informovali o potenciálně nebezpečném podezřelém, který se jmenuje Dino N. a měl by být do případu zapleten. Jedná se o muže, který má zhruba 180 centimetrů, ve věku mezi 25 až 27 lety.

„Na sobe měl světle modré kalhoty, černé boty a k tomu vyholené obočí,“ popsala policie, jak muž vypadal. Navíc vyzvala veřejnost, ať jej nikdo nezastavuje nebo neoslovuje, jelikož může být agresivní. Policistům se díky výzvě povedlo hledaného vypátrat.

„Před chvílí se v centru Plzně podařilo policistům zadržet muže, po kterém jsme pátrali v souvislosti s dnešním trestným činem vraždy. Prověřováním případu se zabývají krajští kriminalisté,“ uvedli na Twitteru o půl dvanácté.

Domů
Sdílet
Diskuse